Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akinek nincs pénze, eláshatja...

Akinek nincs pénze, eláshatja magát?

Figyelt kérdés
Már egy jó ideje rettenetesen érzem magam, minden nap úgy kelek fel, hogy az az első gondolatom, hogy miért ébredtem fel, miért kell nekem lennem, és egy barátom szerint depressziós vagyok (amit én nem akartam neki elhinni, mivel annyian dobálóznak mostanában ezzel a szóval) és ilyen netes teszteket csinálgattam, ami mind azt írta, hogy lehetőleg sürgősen forduljak szakemberhez... Tudom, hogy ezek nem megbízhatóak, és nem állíthatok fel magamra diagnózist, de minden nap megfordul bennem az öngyilkosság gondolata, volt hogy már meg is próbáltam, de vannak "tisztább" pillanataim, mikor bepánikolok, és úgy érzem, valami segítség kell, különben tényleg vége mindennek. Csak hogy pénzem meg nincsen arra, hogy egy óra beszélgetésre-ami ki tudja, használ-e -több tízezreket fizessek. Ezért kérdezem: Akinek nincs pénze az mehet a süllyesztőbe?
2011. ápr. 21. 00:27
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:

HÁt én nem tudom, hogy mi lenne a jó nekem, az a baj... :S

MErt egyszerűen nem látom, hogy ezen tudnék változtatni valaha valahogyan.

Egyébként aki üdvözli piri nénit, tőle kérdezném: Ez most ilyen beszólás akart lenni? (írásban nem mindig érzékelem az iróniát :S)

2011. ápr. 25. 10:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!