Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akinek nincs pénze, eláshatja...

Akinek nincs pénze, eláshatja magát?

Figyelt kérdés
Már egy jó ideje rettenetesen érzem magam, minden nap úgy kelek fel, hogy az az első gondolatom, hogy miért ébredtem fel, miért kell nekem lennem, és egy barátom szerint depressziós vagyok (amit én nem akartam neki elhinni, mivel annyian dobálóznak mostanában ezzel a szóval) és ilyen netes teszteket csinálgattam, ami mind azt írta, hogy lehetőleg sürgősen forduljak szakemberhez... Tudom, hogy ezek nem megbízhatóak, és nem állíthatok fel magamra diagnózist, de minden nap megfordul bennem az öngyilkosság gondolata, volt hogy már meg is próbáltam, de vannak "tisztább" pillanataim, mikor bepánikolok, és úgy érzem, valami segítség kell, különben tényleg vége mindennek. Csak hogy pénzem meg nincsen arra, hogy egy óra beszélgetésre-ami ki tudja, használ-e -több tízezreket fizessek. Ezért kérdezem: Akinek nincs pénze az mehet a süllyesztőbe?
2011. ápr. 21. 00:27
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
0%

Nem, akinek nincs pénze az ne vállalja túl magát, és ne akarjon annak látszani ami valójában nem.

Nyár van, egyedül kajára kell pénz + esetleg kannásborra, a többit meg akárhogyis megoldhatod. De sok helyen most van lomtalanítás...

Az a tied amit megeszel!!

Bartosizmusssssss Für Alle!

http://www.youtube.com/watch?v=Sv1cyZzmbJY

2011. ápr. 21. 00:36
 2/41 anonim ***** válasza:
94%

Ballagj el a háziorvosodhoz, aki ad neked beutalót agyturkászhoz, oszt járhatsz hozzá dumálni. Ha akarod, ír fel neked bogyókat is.

Ingyenbe.

2011. ápr. 21. 00:43
 3/41 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem kell tízezreket fizetni.

Bemész a pszichiátriai szakambulanciára,ott meghallgat egy orvos,majd,ha ő is úgy látja,pszichológushoz fog küldeni.Aztán szépen időpontra járogatsz a pszichológushoz a 'rendelésére'.Semmit sem kell fizetni,Én évek óta járok,és még sok ismerősöm is.Van mikor szinte minden héten,van hogy nem megyek 1-2 hónapig.

2011. ápr. 21. 00:46
 4/41 A kérdező kommentje:
Hát csak az a baj, hogy vidéken lakok, áés Gondolom pesten eklég "bent" van ilyen, azt meg nem igazán tudom megoldani (19 éves vagyok egyébként, és nulla pénzem van, a szüleimen mégsem élősködhetek, már az is szégyen hogy a buszbérletemet ők fizetik, viszont munkát nem kapok, meg időm sem volt suli mellett, viszont nyáron megm idnig rengetegen jelentkeznek.. és én ilyen állapotban amúgy sem vagyok képes dolgozni... :S)
2011. ápr. 21. 00:50
 5/41 anonim ***** válasza:
21%
akinek nincs pénze annak nem futja ásóra se :(
2011. ápr. 21. 00:55
 6/41 anonim ***** válasza:
100%

Keress egy erős lelkű embert, akivel meg tudod osztani a gondolataidat.Ha vallásos valamennyire a családod, akkor keresd meg a papot a problémáddal. Nagyon sok közülük jó pszihológus. És őt elérheted a környezetedben.

Na, próba, szerencse?

2011. ápr. 21. 00:57
 7/41 A kérdező kommentje:

Ez a bajom nekem.... Nem merek ismerkedni sem, mert egy nagy sz*rnak gondolom magam, és próbálok senkihez sem közeledni. Az előtt a néhány ismerősöm előtt, akikkel néha beszélek próbálom tartani magam, nem akarom "felfedni" az ilyen "problémáimat" akkor inkább nem beszélek velük, kerülöm őket.. Könnyebb lene egy idegennel.. :s

(Ásóm szerencsére van!!!!!!!!)

2011. ápr. 21. 01:04
 8/41 anonim ***** válasza:
100%

Én sem pesti vagyok,egy kisvárosban élek,és van pszichiátriai szakambulancia a kórházban.

Ne kifogásokat keress,ha érzed hogy ekkora baj van Veled,akkor próbáld megoldani!Tudod a mondást nem?Segíts magadon,Isten is megsegít!

2011. ápr. 21. 01:12
 9/41 A kérdező kommentje:
már napok óta keresgélek internete, hgoy van -e a közelben, de egyszerűen nem találok! Gödöllőn is csak yerekpszichológust találtam, de abból gondolom már kinőttem... OO
2011. ápr. 21. 01:14
 10/41 anonim ***** válasza:
Kórház sincs a közelben?
2011. ápr. 21. 01:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!