Miért kell egyszerre szednem a kettőt? :S (antidepresszáns+rivotril)
Figyelt kérdés
Másfél hete járok csoportterápiára, holnap van az utolsó nap, de csak utána hét csütörtökön lesz zárójelentés. Erre velem ma közölték, hogy már megállapították, hogy súlyos depresszióm van, amiben én nem nagyon hiszek, de az mellékes.. Be kellett vennem valami antidepresszánst és egy rivotrilt (meg majd lefekvés előtt még egy rivot, 0,5mg-os)
A kérdés csak annyi, hogy miért kell antidepihez nyugtató, vagy szorongásoldó, nem tudom..?
(mondta a kezelőorvosom, hogy majd fokozatosan el fogjuk hagyni a rivot és csak az antidepresszáns marad..) 15/L
2011. ápr. 19. 22:07
21/21 anonim válasza:
Te utolsó!
Pedig már kezdek feljönni. Voltam már 38%-on is. Aki neked helyeselt, az az apukád volt?
Csodálkozom, hogy a pupu teve nem tetszett neked. Pedig teve van egy pupu, és két.
Pi, pi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!