Nem használ. De miért?
Figyelt kérdés
depresszos vagyok, és ajánlották hogy foglaljam le magam és nem leszek rosszul...na most elkeztem egy orája karkötöket fonni, de nemhasznál..ugyanolyan szarul vagyok..:(2011. ápr. 16. 17:55
11/20 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: ma 19:14
nem kádunk van..
járok pszichológushoz, de ugyérzem nem segít.. pszichiáterhez akar küldeni a pszichológusom, de apám nem akar beleegyezni.. 15éves lány vagyok...
2011. ápr. 16. 20:04
12/20 anonim válasza:
Hallgass relaxálós zenéket :) (F)
13/20 anonim válasza:
Édesapáddal beszélt a pszichológusod?
14/20 anonim válasza:
gitározz, ha érdekel...ha nem, akkor csinálj valamit amit igazán szeretsz
15/20 A kérdező kommentje:
mindig mondja a pszichológusom hogy fel e hívja apám, mondom is hogy igen, persze jólenne.. de ez már két honapja tart hogy szeretném e hogy felhivja de nem hívta még...pedig mondtam már hogy én benne vagyok a pszichiáterben ha az segít
2011. ápr. 17. 13:21
16/20 anonim válasza:
"lány?videojáték??naanee"
mostmért? énis állandóan cs-zek, gtazok, half life multizok stb o.O
15/L
17/20 anonim válasza:
Akkor a következő ülés alkalmával kérd meg nyomatékosan hogy beszéljen Édesapáddal, mert úgy érzed, hogy rád nem fog hallgatni és mihamarabb szeretnél másfajta segítséghez is jutni!
18/20 anonim válasza:
Tanulj meg XNA-val programozni, és írjál pl. 2D játékokat, na nekem ez segít általában :)
19/20 anonim válasza:
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 18:18
Na akk te valami ultra cool csaj lehetsz :D Love you <3
20/20 anonim válasza:
Menj el sétálni! Az jó kikapcsolódás és nyugtat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!