Depressziósok, ti miben leltek örömöt? Találtok valamit?
Én a rossz napjaimon egyszerűen semmit,kb. egy héten 1-2 jobb napom van mikor kimegyek a lakásból az iskolán kívül a boltba vásárolni.A rossz napokon hazajövök az iskolából lefekszek alszok vagy nem,este felkelek bepakolom a táskám,feljövök a netre,beszélek anyával és visszamegyek.Már kezelnek de annyira reménytelenek ezek a napok és annyival többen vannak.Ti találtok ilyenkor valamit ami érdekel vagy örömet okoz?Egyáltalán kerestek?
16/L
"Szerintem manapság már minden 2. ember depis. Én úgy gondolom, hogy akarat kérdése a dolog. Mindenkinek vannak nyomibb napjai"
Bocsi de a kérdés nem arról szól amikor valakinek "depis" napjai vannak mert pl. szakított vele a barátja hanem egy betegségről.
Ha viszont egy dologról beszélünk akkor tisztelem az akaratod,nekem semmi sincsen főleg a nyomottabb napjaimon de még a jobbakon sincs.
Amúgy 8 hónapja tart de a családnak most tűnt fel hogy baj van és volt a "szembesítésem",én nem vettem észre...
tegnap 09:09 vagyok! Igen, az én napjaimat is betegség keseríti meg. Voltam olyan mélyen, hogy azt mondtam a páromnak, hogy hagyjon el, legalább az ő életét ne keserítsem. Nem vagyok halálos beteg. Sajnálom ha megbántottalak, mert nyilván van akiknek több akarat ereje van, tehát van miből elő venni és van akinek kevesebb. Igenis tudom, hogy fel kell állnom, igenis tudom, hogy vannak akik ennél sokkal rosszabb helyzetben vannak, és igenis tudom, hogy a magamé mellett a környezetem, családom egészségét mindennapjait nem tehetem tönkre, aggódnak ők enélkül is eleget. saját tapasztalat alapján, egy kis változatosság, új ruha, új smink, új szokások csodákra képesek. Hidd el, ha nyitsz a környezeted felé sokat beszélgetsz elterelődik magadról a figyelmed. Te ismered magad, te tudod, hogy mi tesz boldoggá, akarni kell és menni fog hidd el. Nem mondom, hogy nincsenek napok amikor nem pottyanok vissza. De az orvos is akkor tud csak segíteni, ha együttműködünk és ennek az együttműködésnek az alapja az akarat.
Jobbulást Neked!
Az biztos hogy ki kell szabadulni abból a lehangoltságból valahogy és ebben nagy segítség az új külső, egy másik környezet,idegenekkel beszélgetni,új ruha,új haj és persze új hozzáállás,gondolkodásmód!
Ha végre kikerülsz abból a gödörből már nem is érted hogy tudtál ugy ellenni és mindezek nélkül élni:)
Egyetértek az utolsóval!
Vágj bele!
Ne törödj bele hogy depressziós vagy igen egy betegség de te nem akarsz beteg lenni!
Ki lehet tőrni belőle de ehhez igenis a te hozzáállásod kell
a te akaratod hogy nem akarsz beteg lenni és ki akarsz szabadulni ebből az ördögi körből!!!
Változz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!