Depressziósok, ti miben leltek örömöt? Találtok valamit?
Én a rossz napjaimon egyszerűen semmit,kb. egy héten 1-2 jobb napom van mikor kimegyek a lakásból az iskolán kívül a boltba vásárolni.A rossz napokon hazajövök az iskolából lefekszek alszok vagy nem,este felkelek bepakolom a táskám,feljövök a netre,beszélek anyával és visszamegyek.Már kezelnek de annyira reménytelenek ezek a napok és annyival többen vannak.Ti találtok ilyenkor valamit ami érdekel vagy örömet okoz?Egyáltalán kerestek?
16/L
nehéz, de ilyenkor rá kell kényszeríteni magadat dolgokra, amik jót tesznek, hiába nincs kedved hozzá: sport, olvasás, baráti találkozók, kimozdulás otthonról, bármi, ami aktív cselekvés, és nem alvás, iskola, meg netezés.
az is jó sztem, ha van egy háziállatod, akivel lehet folyamatosan foglalkozni, meg szeretgetni, a macskát javaslom :)
Manapság már mindenki az...
Emlékezz a régi jo dolgokra,akkor mi tett boldoggá.
Vagy fözz,legyél állatokkal,azok mindig megnevettetnek,vagy nézz meg a Youtubon egy pár mokás klippet,sokat segit.
Pl. nézd meg a techno nagyit!!!Nem semmi :D
nesokkal csak egy fokkal jobb ha keveset alszom. vagy mindig jobban érzem magam mikor kapok egy olyan feladatot amin tudom h nembukhatok el és az egész napomat leköti és már nemtudok semmivel sem foglalkozni pl: azzal h depressziós vaok
am én azt utálom az egészben h mikor mélyponton vaok mindenki azzal jön h mi a probléma? tudom h segíteni akarnak dehát vhogy nagyon rosszul esik h ennyire látszik rajtam.
21/f
és persze ne halgass depressziós zenéket ,filmeket.
"Én az alvásban lelem a legnagyobb örömömet,mert mindig olyan jókat álmodok,és sokkal jobb abban a világban(amikor álmodok)élni,mint a valódiban,ami teli van csupa reménytelen,értelmetlen dologgal."
ezzel az a probléma h nemalhatsz egész nap. én amúgysem emlékszem az álmaimra.
a te helyzeted egész jó mert legalább van oka annak h depressziós légy. egy költözés rengeteg stresszel jár. idővel elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!