Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » S. O. S! Van itt még valaki,...

S. O. S! Van itt még valaki, aki pánikbeteg és/vagy szorong, és egész nap szédül? Hogyan kezeled/kezelted?

Figyelt kérdés

Sajnos én már másfél éve minden nap szédülök,csak van amikor jobban,van amikor kevésbé.Erre szeretnék megoldást találni,hogy végre elmúljon.Egyébként ezenkívül más tüneteim is vannak,sajnos.

Pszichiáterhez járok három hónapja.

A válaszokat előre is köszönöm.

2011. ápr. 7. 12:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

A szédülésen kívül még migrénes fejfájás,járásnál bizonytalanságérzés és hányinger,ami egész nap jelen van,hol jobban,hol kevésbé.

Viszont ha pánikroham jön rám,akkor ezekhez társul még a nehéz levegővétel,hőhullám,szapora szívverés,halálfélelem.

A gyógyszereket és az ételt is nehezen nyelem most már.

Anyukám korai és hirtelen halála,apukám munkahelyi bizonytalansága és mamám eléggé súlyos megbetegedése voltak azok a dolgok,amelyek nagyrészt okozták.

Egyébként 16 éves vagyok.Azért jutottam csak most el pszichiáterhez,mert előtte kétszer voltam már ifjúsági pszichiátrián,és akkor ezek előtt még nem voltak ennyire intenzívek a tüneteim,és fokozatosan jöttek.

Most egy évig magántanuló vagyok,már újra felvételiztem,és jövőre folytatom az iskolát.Ezért is zseretnék már (mielőbb) meggyógyulni.Koromhoz képest viszonylag régóta beteg vagyok,szeretném már ezt végre megszüntetni.

2011. ápr. 11. 11:11
 12/20 anonim válasza:
Szia! Ha gondolod írhatsz nekem is: orosz_melinda@freemail.hu. Én gyógyszerek nélkül csinálom már, mert azok nekem nem használtak. Két és fél hónapja nem volt rohamom! Ha kíváncsi vagy, írj!
2011. ápr. 11. 12:49
 13/20 anonim ***** válasza:

Én is szinte állandóan szédülök a fejem is sokat fáj, meg izzadok és remegek! Félek az emberektől nem merek idegennel szóba állni, lassan már az is gond hogy lemenjek zsemléért a sarki közértbe!

Az életet szarnak látom és őszintén szólva el vagyok keseredve nagyon! 23 éves vagyok

2011. ápr. 11. 16:42
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem klasszikus rohamain nem nagyon vannak, inkább csak szédülés, nyak-hát-mellkas, belek, izület fájdalom....hányinger.....ritka amikor rámjön a hoppáré....és akkor is elsősorban a hányinger a szédülés a baj.....
2011. ápr. 11. 19:20
 15/20 homo ludensz ***** válasza:

Esetleg érdekel hogy most tervezem egy az MSN-en indítok egy depressziósok és pánikbetegek fórumát.Nem vagyok pszichológus csak egy sorstárs aki meghallgat,nem tudálékosságot várok inkább azt hogy éppen hogy viseled ezt a kellemetlen betegséget. MNS: szentgyörgyi sándor

Email: szentgyorgyisne@t-online.hu

2011. ápr. 11. 20:22
 16/20 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Van ilyen fórum, és nagyon jól működik is. www.bura.hu a címük. Sorstársak, még orvosuk is van, valódi pszihiáter. Mindent meg lehet kérdezni egymástól is, meg a gyógyszerek hatásait is meg lehet tudni. És minden tagjuk vagy beteg ma is, vagy túl van rajta. Senki sem hirdet semmit, és nem erőltet rád. Érdemes megnézni, és feliratkozni.

2011. ápr. 11. 21:36
 17/20 anonim ***** válasza:

EFT , bővebben itt:

[link]

www.neuroptim.hu

2011. ápr. 11. 22:13
 18/20 anonim válasza:

Szia ! Mintha csak magamat hallanám 1 évvel ezelőtt..szintén magántanuló voltam mint te,ugyanúgy prozacot szedtem,és ugyanilyen tünetekkel,csak nekem még az iszonyatos végtagzsibbadás is jelen volt.Félelmetes a hasonlóság. Gyógyult pánikos vagyok,szeretnék segiteni.A szédülés egész addig nem fog elmúlni amig fejben le nem rendezed a dolgokat. Különböző betegségektől nem félsz? Mármint nem képzelsz be magadnak betegségeket? Mert ha ez jelen van nálad,akkor ajánlom,hogy minden létező vizsgálatra utaltasd be magad,és miután kiderül hogy kutya bajod,megnyugszol...és megszünik a halálfélelem,mert tudatosulni fog benned ,hogy kutya bajod,és csak a pánikbetegség produkálja ezeket a tüneteket.Járj sokat emberek közé,még akkoris ha nehezedre esik,és a prozacot hagyd el,mert nem ér lóf*szt se!Nekem sem segitett,csak állandóan fájt a hasam tőle..Mondogasd sokat tükör előtt,hogy nincs semmi bajom egészséges vagyok,és csak a pánik teszi ezt velem

!Csinálj olyan dolgokat amit eddig nem...ajánlanám az állatmenhelyt ha szereted az állatokat.Én is kijárok és roppant megnyugtató ,mert tudom,hogy ezzel segitek rajtuk..és addig sem a magam baján rágódok. Kapcsolódj ki..máshogy nem megy.Ha otthonvagy állandoan csak emészted magad.

2011. ápr. 12. 10:00
 19/20 anonim ***** válasza:
Gyógyszer, és terápia! És nagyon jó, ha van, aki segít. Akinek lehet írni, és tudod, hogy ő tudja, mi a bajod. Ezért ( is) jó a www.bura.hu, amiről írtam. Tegyél magadért, ne csak ide irkálj. Bár sokan még ennyit sem tesznek meg.
2011. ápr. 12. 18:21
 20/20 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

kedves A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 04-12 10:00!Sajnos nekem is ilyen betegségmániám is van,a hasam alatt egy csomószor fáj,főleg amikor nagyon kell pisilnem.Voltam ultrahangon,vettek vizeletet,vért,de azt mondják semmi bajom nincs.El is hiszem félig,de félig meg nem,mert a hasam van,amikor egész nap fáj ott lenn.Nagyon rossz.Én már 4,15 ml prozacot szedek,volt,amikor napoig jobb volt,de most megint rossz.Egyébként nekem a gyógyszertől hányingerem és fejfájásom van.

még várom a kommenteket :P

2011. ápr. 22. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!