Miért érzem, hogy meg fogok halni?
Este van. Pánikbeteg vagyok. Fürdés előtt kicsit nehezen vettem a levegőt és valami piros folt volt a nyakamon. Azóta teljesen gyengének érzem magam. Úgy érzem, mintha elfogyott volna az erőm az élettől. Az egyetlen amire gondolok, hogy a szeretteimtől hogyan válok el, hogyan fognak rám emlékezni. Még egy rövid búcsúvideót is csináltam a telefonomra. Nem akarok meghalni, de úgy érzem eljött az időm. 17 éves vagyok, és minden pánikrohamomnál rettegtem a haláltól (csak magamra gondoltam, hogy jól vagyok-e), de most csak attól rettegek, hogy mit fognak érezni, amikor elmegyek.
Ez normális pánikosoknál? Tényleg meg fogok halni?
Szia! Én is pánikbetegségben szenvedek már lassan 6 hónapja, nekem is vannak ilyen műsoraim, mint neked.... Ha gondolod, beszélgethetünk erről, hátha tudunk egymásnak segiteni! ha gondolod vegyél fel msn-re :) liz.00000@hotmail.com
L/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!