Nagyon félek este (sötétben). Amikor olyan nyomaszto, üres a lakás éjjel és föleg ha sötét van nagyon félek:S. Ez mitöl van, és mit lehettenni ellene? 15f
1 évet késtem a válasszal. :D
Achluophobia. Remélem kinövöd, vagy kinőtted már. Rossz érzés.
nem olyan sok az az 1 éve:D
Már javult, és kössz
Megtanultam elfolytani magamban, tompítani az egészet:)
Talán köze van ahhoz, hogy erősödött a "vadállat" ami mélyen lakozik bennem, de ez már egy másik történet :D:D
11es vagyok.
Örülök, hogy enyhült a dolog. :)
Anno nekem is ez volt a problémám, 2 dologból adódóan: az egyik, hogy hiszek a paranormális dolgokban, a másik pedig a kiskorom béli hozzáállásom, miszerint amíg van valamennyi fény a közelemben, semmi bajom nem eshet, mert a gonoszokat távol tudja tartani.
Mára már teljes mértékben megszűnt, mert néztem szellemekkel, hasonlókkal foglalkozó filmeket és beszéltem olyanokkal, akiknek "van élményük" ilyen téren és ebből letisztáztam, hogy a szellemek nem bántanak, csak vannak. Bántani pusztán a démonok tudnak, de ők nagyon ritkák és ők sem azonnal lecsapják a fejedet, hanem mondjuk levernek valamit az asztalról, hónapok múlva arrébb tolnak valamit, stb. :D más pedig nem igazán tudna bántani, így már a fényhez sem ragaszkodom, pedig tényleg nagyon durván paráztam a sötétben előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!