Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak, hogy ne legyek...

Mit csináljak, hogy ne legyek ilyen iszonyatosan idegbeteg?!

Figyelt kérdés
KIKÉSZÜLTEM!!!4
2011. márc. 29. 20:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Hú... nagyon sajnálom. Gondolom jársz kezelésekre.Lehet hogy annak a mellékhatása lehet az idegbetegséged?
2011. ápr. 3. 13:15
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
Orvos kell neked de minnél előbb..bár így ugye ugysem soká élsz rákosan...
2011. ápr. 3. 13:28
 23/32 anonim ***** válasza:
70%
Kedves Krisztinke Hogy a francba jössz te ahhoz hogy megmond bárkinek is azt hogy meddig fog élni? Ki vagy te? Nem ő lenne az első aki legyőzné a rákot! Szerintem neked kéne sürgősen egy elmeorvosi vizsgálat!!!
2011. ápr. 3. 13:31
 24/32 anonim ***** válasza:
52%
Krissztinke édes szerintem áss egy gödröt a kertben és lödd fejbe magad! hogy lehetsz ekkora tuskó? Te jó ég Te jó ég én el sem hiszem, oké ha esetleg ilyen jut az eszedbe, de neked mégis mennyi eszed van, hogy ilyent LEÌRJ???
2011. ápr. 3. 13:46
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem igazán hiszek a rák gyógyításában mert akiket ismertem rák betegeket mind belehaltak,csak szenvdtek,ja és anyukám szenvedését sem volt valami jó végignézni mikor már pelenkázták és nem ismert meg minket,iszonyat volt,megtudtuk hogy miben szenved rá 2hétre meghallt...na akkkor el lehet dönteni,hogy milyen érzés ez nekem,ha én rákos lennék inkább öngyilkos lennék...aztán lehet írni ide leszólást....tudjátok amilyen a mosdó olyan a törülközö is......erről meg enyit.
2011. ápr. 3. 14:10
 26/32 anonim ***** válasza:
Hidd el tudom milyen érzés az én apukám is rákban halt meg,én is láttam őt szenvedni. de akkor sincs jogod ilyet mondani senkinek.Egyáltalán nem biztos hogy nem fog meggyógyulni.Én soka olyan embert ismerek aki legyőzte csak hinni kell a gyógyulásban.És tényleg ocsmány dolog ilyen kijelentést tenni...
2011. ápr. 3. 14:25
 27/32 anonim ***** válasza:
igen tudom,ocsmány dolog ilyen kijelentést tenni de engem sem kímélt meg ettől senki sem,ha valaki ide regizi magát akkor válallja azt is hogy kap durva válaszokat és én ezt nem hagytam ki......és soha nem is fogom így töltöm ki a haragom az orvostudomány miatt ami semmit nem ér!és akinek rákbetegen van ereje laptop-ot összetörni az tudjon már orvos menni
2011. ápr. 3. 14:29
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a mamámnak 1 hónapot jósoltak, de eltelt 4 év, meggyógyult,és ninc semmi baja szoval kedves Krisztike húzz a büdös P***ba!!!
2011. ápr. 3. 15:42
 29/32 anonim ***** válasza:
Krissztinke azert mert sajnos a te hozzatartozod meghalt, es vegig kellett nezned a szenvedeset, az nagyon szomoru. de attol jobb lesz ha beszologatsz ilyeneket szerencsetlen embereknek? megertest kellene tanusitanod inkabb! en is vegigneztem a nagypapám hosszu szenvedeset, az orvosok nem tettek erte tul sokat es en sem tudtam mit csinalni, de ettöl meg nem utalom a vilagot, es nem szolok be ilyeneket senkinek! viszont te megerdemled, egyetertek az elözövel, húzz a büdös p...ába!
2011. ápr. 3. 16:14
 30/32 anonim válasza:
Ami a kapálást illeti, gyere, nállam van mit :D
2011. ápr. 3. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!