Van itt olyan aki súlyos halálos betegségben szenved? Vagy esetleg a környezetében valaki? Fontoslenne! Kérlek írjatok.
Én nem vagyok,az enyém nem halálos és már egy fejműtétel gyógyítható :S
De az egyik legfontosabb barátom 60%-,hogy az!
Csak barátok kellenek és család!
És akkor át lehet vészelni!Még ha az is lesz a vége.
Anyum így halt meg,de végig erős volt!
ON: Figyelj, jelen pillanatban nem hinném, hogy hiszel nekem/ünk, de hidd el, hogy ha pozitívan nézed a világot, sokkal jobb lesz minden. Próbáld meg a lehető legtöbbet kihozni az életedből! Magam nem vagyok halálos beteg, de hosszú ideig voltam mélyen depressziós, sőt számolva, hatszor próbáltam kioltani az életemet, de csak nem sikerült... Mielőtt neked bármiféle szakembert javasolnék, hadd mondjam el, hogy (bár akkor nem láttam be magamnak), de elég durva depresszióm volt, és hogy láttam a barátaimat és családomat kétségbe esve, tudtam hogy ez így nem emhet tovább, és puszta akaraterővel átvészeltem többnyire egyedül.
Vagyis, akármi fog történni, a jó barátok és a családod mindig tot lesznek veled. Miért is jöttem ki a depressziós korszakból? Mert most már arra akarom használni az időmet, hogy a kétségbeesett embereknek segítek.
Tegyük fel, hogy a teszt pozitív lett, vagyis "halálos" beteg vagy. Idézem "akkor abba idővel belehalok,mert gyógyíthatatlan", az a furcsa, hogy vannak emberek, akiknél diagnosztizáltak egy betegséget ami néhány napon belül végzett volna velük, de ők a sarkukra álltak és mint az eddigi EGYETLEN TÚLÉLŐK annak a betegségnek, még ma is boldogan élnek. Ezzel arra célzok, hogy gondolkozz pozitívan, mint már írtam az elején, és képzeld azt, hogy ha ESETLEG bebizonyosodna, hogy valóban benned van az a betegség, gondolkzoz úgy, hogy, "bocsánat Kaszás, de most nem fogok meghalni, hanem túlélem ezt a betegséget, vagyis még várhatsz egy darabig" (ha van humorérzéked) :)
A családot illetően ez szép és jó, de gondolj bele, hogy most "szerintem" jobban bántod az anyukádat mint máskor. Mert az, hogy így folyton próbálsz vele együtt lenni, azt mutatja neki, hogy te már többnyire feladtad és úgy érzi, hogy valamit rosszul csinált.
Ezek persze csak az én véleményeim.
U.I.: ha szeretnél még beszélgetni, írj nyugodtan privibe, és addig is FEL A FEJJEL! :)
nem akarok észt osztani itt , de szerintem nem kéne ezzel foglalkoznod amíg nem tudod biztosan , úgyse tehetsz semmit addig , inkább élvezd az életet
anyukád is biztosan nagyon aggódik , csak nem mutathatja ki előtted
amúgy nagyon sajnálom hogy ilyenen kell átesned ilyen fiatalon :(
bocs hogy nem írtam semmi hasznosat, csak valamit akartam
Szia!
Együtt érzek veled!
Nekem nagyapámról derült ki tegnap, hogy rákos daganata van a prosztatáján, a nemi szervén...
83 éves, lehet a műtétbe is belehal. Tiszta tályog mindene.
Annyira büszke ember, eddig nem ment orvoshoz. Most meg teniszlabda nagyságú daganata van...
Nagyon sajnálom őt, és nagyon szeretem is. Bár úgy alakult, hogy ritkán találkozunk, és magázzuk is a testvéremmel, de tudja, hogy szeretjük. Nagyon aggódok érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!