Ez mitől lehet? Tudnáátok tanácsokat adni?
Olyan érzés mikor volt egykét pánikrohamom, csak félelem nélkül, és testi tünetek nélkül. Elkap egy ilyen derealizációs érzés hirtelen , szédelgek émelygek,olyan mintha beszűkűlne a látóterem, rossz a közérzetem, ájulásérzetem van, fáradtság, olyan mintha álmodnék.De ugyanakkor nincs szívdobogásérzésem, halálfélelmem, meg semmi ilyesmi testi tünet.
Régebben volt egykét pánikrohamom de nem mondom magam pánikbetegnek, mert nem annyi volt mint ahogy mondják hogy egy pánikbetegnek mennyi szokott lenni. Nekem elenyésző ahhoz képest. csak szorongásom volt, meg néha még most is van, de nagyon rövid ideig, és nagyon ritkán.
Ez most akkor mi ?
Lehet hogy már gyógyulok ki belőle ? Nagyon ritkán van ilyen érzésem, csak nagyon kellemetlen.
Szia.
Én is ugyan így vagyok.Rám általában buszon vagy suliban jön rám.Nekem a pszichológust tanácsolták,mert később ebből komolyabb problémák is lehetnek,attól függetlenül hogy most csak "lazábban" jelentkeznek nálad a tünetek.Biztos,ami biztos alapon menj el,mert lehet hogy nem múlik elfelé,hanem éppen kialakulóban van valami.
igazából nem értem a kérdést. Itt sorolod fel szépen magadnak a jelentkező pszichés panaszaidat, amelyek hol pánikroham, hol szorongás, stb. formájában jelentkeznek.
Keress fel egy pszichiátert, ha teheted magánrendelésen. Mire vársz?!
Ne haragudj meg, de te most konkréten magad alatt vágod a fát, vagy mit szeretnél saját magadnak: jót vagy rosszat?
Ebben az egy mondatodban is menekülsz, kifogást keresel.Ha magadra nincs időd ebben az életben, akkor mire van?
Ha nincs pénzed magánrendelésre, akkor menj tb-s rendelésre, és ott kérj pszichoterápiát is, különben valóban "csak" gyógyszert fog felírni az orvos.
Különben amit írsz bármi lehet, egy példát mondok: disztímia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!