Pánikbeteg vagyok, már kezdtem sokkal jobban lenni, csökkentettem a frontint! Ha nagyon felidegesítem magam akkor visszajöhetnek a rosszullétek?
Mert tegnap egészen jól voltam addig míg a férjem fel nem idegesített és nem fogja föl hogy nekem nyugodtság kellene és mindig felidegesít, legszívesebben mondanám neki hogy költözzünk szét egy időre míg nagyjából rendbe nem jövök!
Ez hülyeség lenne?Mert már mikor jön haza a munkából a már remeg a gyomrom, mert mindig ideges!
Mit tanácsoltok költözzünk szét egy időre vagy menjek pszichiáterhez(még nem voltam), mit tegyek, mert a férjem nem vesz figyelembe!
Szia!
Én is pánikbeteg vagyok. Bár én alapból szedek antidepit, amit most növeltek nálam, de csak nagyon lassan fejti ki a hatását. Ma olyan rosszul lettem, hogy rájöttem: nem hősködök, egy 0.25-ös xanax bevételétől még nem áll meg a világ, szal most ezt fogom szedni. Nos: mivel mélyhullámban vagyok, és van egy pasim is, ezért nekem sem könnyű, DE én legalább külön élet tőle. Ez segít. Sajnos ő elég nyughatatlan ember, ebben az állapotomban még a puszta jelenléte is idegesít, arról nem is beszélve, hogy elég csipkelődös pár vagyunk, szal ha a pasim úgy gondolja, hogy oltogatós kedvében van, leszedálom, hogy vagy abba hagyja, vagy haza megyek. Ez nálam bevált. Mivel Te együtt élsz vele, mondanám hogy próbálj meg nem oda figyelni a beszólásokra, de tudom, hogy ez nem megy, tehát légy komoly vele: rezzenéstelen arccal közöld vele, hogy vagy abbahagyja szemétkedéseit, vagy elköltözöl (remélem van rá lehetőséged, mert vkinek még nincs is hova mennie), ha kinevet,akkor pedig hajrá. Irány a nyugodtabb élet! Ez elég nagy pofon lenne neki, és legalább komolyan venné a problémádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!