Bulimiás vagyok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Már kb. 1,5 fél hónapja elhatároztam, hogy leakarok fogyni.Egy ideig ment is, figyeltem arra h mit eszem,és örültem h a kevéstől is jól lakom.De jöttek a falás rohamok...nem sokszor és nem is ettem olyan sokat, sőt, normális adagot de nekem nem fért bele a napi 5x étkezésbe.Jött a bűntudat,hánytatás. Tudtam, hogy ez nem veyet semmi jóra, probáltam hanzagolni és jobban oda figyelni, de megint jöttek a vizsgák, elhanyagoltam a mozgást és az étkezésre se figyeltem, ezért megint ugyan ott tartok...Az emésztésem kb 3 napig ''elromlott'' volt hogy nem emésztődött meg normálisan a kaja...Néha igy magától elkezd fájni a lábam, es utánna megszünik.. Az emésztésem rendbe jött mióta alma-ecet kapszulát szedek.( napi 2x)
Tudom magamról, hogy meglehetősen rossz önértékelésem van...Sokan mondták már,én is tudom de egyszerűen nem tudok kibékülni magammal...
Bulimiás lennék? Nem szeretnék orvoshoz menni, és a szüleimmel sem akarok erről beszélni...Anyukám magát hibáztatná(...) Apukám meg egy más téma...
Nekem úgy tűnik, igen.
Legyen önuralmad, és ne egyél sokat, ha diétázni akarsz. Ha meg jobban akarsz kinézni, akkor ahogy írtad, tornázz, mozogj. Ennyi.
a bulimia hivatalos képlete hogy több mint 2 hónapig hetente minimum 3x vannak falás purgálásos időszakok ( ez lehet hashajtózás, fokozott edzés, illetve zabálás utáni hosszabb koplalásos időszakok...
de ne ess bele, lehetetlenség kigyógyulni egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!