Nagyon félek a sötétben. Mit tehetnék ellene? Már nagyon régóta tart, kb.3-4 éves korom óta.13 éves fiú vagyok. Ja és anyám, apám, apám barátnôje is pszichológus, ôk is tudják a problémám, mégsem tesznek semmit.
Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 21:50
11/13 anonim válasza:
Arra már énis gondoltam hogy ugyanaz a világ este, viszont engem az idegesít hogy nem látok semmitt és ezért félek (mint a Call of Duty 2 Multiplayer-ben a zombie szerón kicsi a látóhatár és rohadtul idegesít)!
12/13 anonim válasza:
13éves lány vagyok. én is féltem, de kinöttem;) ha a "szellem"ektől félsz, ne félj, "barátkozz" meg velük
13/13 anonim válasza:
Én pár hónapos koromóta mindig félek sötétben és csak úyg tudok aludni,hogyha ég a lámpa. Őszintén eddig nem aludtam max pár napot egyedül egész életemben és msot 17 éves vagyok. Nekem egy éjszakai nyitott ablaknál való alváskor,a repülő hangja miatt tart ez. Kimenni sötétbe egyedül...nálam teljesen kizárt. Hogyha egyedül hagynak,akkor vagy kapkodok mindenhova és mindentől bepánikolok vagy sírok. Remélem kinövöm:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!