Mit tehetek ellene? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szóval kényszerbeteg vagyok már több mint 5 éve és ugyanazok a gondolatok játszódnak le bennem mindennap-nak minden percében, tehát már eléggé idegesítőek.2011. febr. 26. 11:46
1/7 anonim válasza:
Keress fel egy jó szakembert - pszichológust -, és/vagy akár egy kineziológust, de semmiképp se hagyd annyiban!
Jobbulást!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm de mit tehetnék én egyedül ezen ügy érdekében?
2011. febr. 26. 12:07
3/7 anonim válasza:
Te magadnak egyedül? Agykontroll például..
4/7 anonim válasza:
A kineziológus tapasztalataim szerint csak egy csomó pénzt kér a semmiért, nincs hatása.
Az agykontroll pedig ront a helyzeten. Nem azt mondom, tényleg nagyon jó, ha az ember a pozitív dolgokra fókuszál, de az agykontrollnak vagy olyan része, amit nem ajánlok senkinek.
Szerintem beszélgess pszichológussal, vagy akár pszichiáterrel.
Jobbulást! :)
5/7 anonim válasza:
Te magad pont azt teheted, hogy segítséget kérsz pszichológustól vagy pszichiátertől! Jobbulást!!
6/7 A kérdező kommentje:
Oks köszi mindenkinek! :D
2011. márc. 1. 13:09
7/7 anonim válasza:
Kedves 02-26 23:30!
Mi ez a beszólás? Nem tudom hova tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!