Pánikbeteg vagyok ugye? Már a sírógörcs kerülget, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tüneteim: ájulásérzés,kézremegés,nehezen kapok levegőt(úgy érzem mintha fel lenne dagadva a nyakam),fájnak a végtagjaim,fáj a fejem,szédülök,hányingerem van,és mindig észreveszek magamon egy halálos betegségre utaló tünetet,amitől annyira bepánikolok,hogy majdnem meghalok ott helybe...a szívem úgy elkezd verni,hogy azthiszem mindjárt kiugrik, a vérnyomásom a csillagos egekbe szökik,és remegek egész testemben.Volt,hogy úgy aludtam el,hogy a nyelvemet kidugtam a számból,mert féltem,hogy éjszaka lenyelem...:SSokszor minden ok nélkül rámjön a sírógörcs(most is),de leginkább akkor ha egyedül vagyok itthon.Frontint szedek,minden nap egy felet,de úgy érzem,hogy csak az miatt leszek tőle jobban,mert elalszok..ugye álmosító hatása van a gyógyszernek...lehet,hogy valami más bajom van? van hogy egésznap fennálnak a tünetek.Mindig vizsgálgatom magam,és már beleőrülök ebbe,nem akarok élni..:( pszichológussal beszélgettem,de csak rosszabb lett a helyzet...elkezdett nekem beszélni erről a betegségről,és annyira felidegesítettem magam,hogy azthittem onnét visz el a mentő..szóval ilyen dilidokikat ne ajánljatok légyszi...Mi a sz*rt csináljak,hogy elmúljon máááááááááár????az egész létezésemet tönkrevágja..de lehet ,hogy valami súlyosabb bajom van,nemtudom...vérvételen minden oké volt.2011. febr. 24. 09:47
1/9 anonim válasza:
A pánikroham én úgy tudom, hogy bizonyos időnként jön az emberre.Nekem is voltak/vannak néha, (kopp-kopp), de nem egész nap tartanak.Csak el kéne menned valami dokihoz, mert ez így tönkre vág teljesen.
3/9 anonim válasza:
Hát, lehet tényleg pánikbeteg vagy, szerintem még hipohonder is.
Én mint laikus azt mondanám, hogy próbáld valamivel elfoglalni magad, ne ezen gondolkodj.
Mit tudom én, keress egy hobbit, ami lehetőleg nem valami steril izé, keresd meg, mit lehetne élvezni az életben.
(egy laikus)
4/9 anonim válasza:
En is pánikbeteg vagyok,nálam ugyanez a helyzet,egész napos fejfájás,szédülés,és állandóan a legrosszabbtól félek,27 éves vagyok..Jó lenne pedig pszichiáterhez menned,a Frontin magában nem segít,csak a tüneteid enyhíti,de csak pár óráig..Antidepit kellene szedned,1 hónap után jobban éreznéd magad..3 éve szedtem én is,de jobban lettem,abbahagytam,és most sajna megint kiújult ez a pánik,egész napos szorongás,halálfélelem,stb..1hete szedem újra a gyógyszert,de sajni még nem hat,mert kb.csak 1 hónap után lehet éreni a hatását..Szerintem keress fel egy pszichiátert,mert egyedül ezt legyözni nagyon nehéz,és megmérgezi az életed a állandó szorongás,tapasztalatból mondom.
5/9 anonim válasza:
Sajnos én is pánikbeteg vagyok. Frontint szedtem, de leálltam, mert csak álmosított, memóriazavarom volt, és egyre depísebb lettem. Járok pszichoterápeutához. Ő sokat segített, azóta megvagyok..
6/9 anonim válasza:
Minél hamarabb lásson pszichológus!!!!! Muszáj!!! én 6 hónapig kínlódtam pánikbetegséggel, kb ugyanilyen tüneteim voltak, de engem a mentő egyszer el is vitt, mert a pulzusom hirtelen lett vagy 130 és lezsibbadtaka a karjaim... aztán szarrá vizsgáltak, sőt meg is katétereztek, és nincs a szivemnek semmi baja! :) pedig azt hittem hogy meghalok, állandóan szorongtam, mindentől ideges voltam, ugy éreztem h nem kapok levegőt és megfulladok, ájulásérzet, végtagok zsibbadása.... de még ezernyi tünete lehet! Nem muszáj gyógyszerrel gyógyulnod, jobb a pszichoterápia, mert akko megtanulod ezeket kontrollálni!!!! Muszáj elmenj szakemberhez! kb 1-2, esetleg 3 hónap alatt simán kigyógyulsz belőle! Csak akarni kell!!! Én munkaképtelenné váltam, olyan súlyos volt már a helyzet, és gyógyszerek nélkül rendbe jöttem, pszichológussal!! k*rva nehéz volt, de jól vagyok, és már majdnem teljesen tünetmentes! Ha esetleg Szekszárd közelében élsz, akkor tudom ajánlani neked azt a szakembert aki nekem segitett ebből kimászni, csak írj egy emailt privibe! :)
7/9 anonim válasza:
Egyetértek. Én Budapesten élek, az én pszichoterapeutám is kiváló, ajánlani tudom.
8/9 anonim válasza:
Szia nekem hasonló tünetek sajnos 21 évesen ha gondolod írj egy üzit a djgabyka1989@hotmail.com-ra beszélhetnénk róla szerintem segítene
9/9 anonim válasza:
22évesen szintén pánikbeteg lány vagyok :-( szar ügy ez nagyon,én xanax.ot szedek rá.fogjuk rá hogy jó is!
Amugy tüneteim ugyanazok mint a tied!pánikbeteg vagy te is eléggé durván sajnos csak az orvosi segítség marad a nagy elhatározás és önbizalom melett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!