Mi a mániás depresszió?
Mik a tünetei?
Ha egyik nap reggel teljesen vidáman ébredek és minden jól megy, de valami miatt elromlik hirtelen a kedvem, akár egy apróság miatt is, akkor egész este bunkó vagyok a párommal és van, hogy testileg próbálok ártani neki és a tárgyi környezetemnek is.
Vagy ez csupán egy rossz "szokás" vagy magammal hozott családi példa...
Nem tudom!
Olvastam erről a betegségről és elgondolkodtam.
Tudtok erről mondani valamit?
Igen, én is olvastam ezt!
Köszi, de nem linkeket szeretnék, hanem tanácsot, aminek alapja van!
Köszönöm a választ!
Jövő héttől eljárok kondiba, a kardio mozgások is jók lesznek?
Talán...
Szerintem nagyon jó tanács a mozgás és a fizikai munka! Nekem is volt egy jó hosszú időszak,( kb. 10 év!!!) amíg így voltam. Nagyon nagyon rossz volt, én is borítottam fel asztalt, mert frusztrált valami amit máshogy nem tudtam levezetni. Szerencsére kigyógyultam belőle, de sajnos aki egyszer már átesett ezen, az tudja, hogy bármikor visszajöhet. Nem megbántás akar lenni, de gyerekeknél ez hisztéria néven fut, kár hogy van aki nem növi ki! Ráadásul, én gyerek koromban soha nem hisztiztem. (anyu szerint)
Nagyon nehéz legyőzni, de vannak módszerek és idővel, (talán a korral!) meg fogod tanulni legyőzni önmagad!
A felgyülemlett feszültséget, fruszrációt valahogy le kell vezetned, és próbáld meg ne a párodon, mert ennek komoly következménye is lehet, és most nem csak arra gondolok, hogy elhagy!!! Akár börtönbe is kerülhetsz! Nagyon jó tanács: ülj le, vegyél mély levegőket, és számolj százig!!!! DE szép lassan. Képzeld, el magad, a legnagyobb stresszhelyzetben ezt csinálod! Kicsit vicces és mire a végére érsz, meglártod hogy sokkal jobban érzed magad és már nem akarsz bántani senkit! :)
SOk sikert és szerencsét!
Inda
Köszönöm!
Hiszti...
Én gyerek koromban is nagyon az voltam, már sokszor gondoltam arra, hogy még most is ennek vagyok a "rabja".
Meg nagyon makacs is vagyok, már rég engednék, szeretnék igent mondani, ha a párom kérlel, de valami azt súgja, neeee!
Szóval igen, ezt én tudnám irányítani, de nagyon nehéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!