Hogy lehet megszűntetni a derealizációt, deperszonalizációt? Már nagyon zavaró
Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 09:16
11/14 anonim válasza:
:D Jaja, ez ismerős... Ez már tipikus bemesélés, és ez önmagát gerjeszti. Itt is annyi a lényeg, hogy le kell szarni. Elvileg jön a tavasz, a jó idő, szóval könnyebb lesz, mint télen.
12/14 anonim válasza:
ha már nem vagy benne biztos, hogy most tényleg az van e, akkor már jó úton haladsz, nálam is így volt, konkrétan nem éreztem, csak mindig járt a fejemben a dolog :S Aztán szépen lassan a gondolat is elmúlt, talán tényleg a tavasz jót fog tenni :)
13/14 A kérdező kommentje:
remélem, mert már kivagyok ettől az időtől :)
köszönöm a válaszokat
2011. febr. 22. 14:51
14/14 Titi95 válasza:
Mindenhova írok mert kétségbeestem.. Tudom ez a legrosszabb ilyenkor, de 5 hónapja súlyos deperszonalicáziós szindrómában szenvedek.. pszichoterápiára járok, de nem segít, szinte az élettől elidegenedtem.. minden már csak berögződésből teszek,és nyugtatók mellett próbálom túlélni mindennapom. folyamatosak a pánikrohamaim, és szinte SOSEM TUDOM elvonni a figyelmem. Szeretném kérni azokat akik hasonló cipőben járnak/ jártak írjanak nekem privát üzenetet! Nagyon hálás lennék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!