Gyógyszer függőség? (Kávé vs. Gyógyszerek)
Én is kíváncsi vagyok a véleményekre!! Néha én is érzem a késztetést, hogy gyógyszereket vegyek be, csak úgy! És nem tudom miért.. Általában én is akkor, ha magam alatt vagyok.. Mondjuk én nem érzek semmi változást tőlük, ezért is nem szoktam ilyet gyakran csinálni, meg nem túl erős gyógyszereket veszek be. (Demalgont szoktam néha, tudom, hogy fogfájásra van, de az idegrendszerre hat és a betegtájékoztatóban azt írják, hogy enyhe nyugtató hatása van. Gyógynövény alapú nyugtatókat is szoktam, azokat már nem is számolom, hogy hányat egyszerre, mert természetesek, vény nélkül kaphatóak és ezért remélem, hogy nem lehet túladagolni őket.)
A másik mániám a kávé, mindig érzem, ahogy felpörgök tőle ezért már akkor iszom, ha nem is vagyok álmos. Naponta 2-3 is lecsúszik.. Mondjuk egyszer túl sokat ittam, szerintem koffein túladagolás volt, nagyon rosszul lettem, azóta vigyázok, hogy legalább valamennyi idő elteljen két kávé között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!