S. O. S. Mit tehetnék? Nagyon rossz ez nekem!
Van egy lány, aki gyakorlatilag tönkre teszi a életemet. Bár ez a szó, kicsit erős, de igaz.
Ez a lány, okos, kedves, jó sportoló, jó hangú, csodálatosan rajzol, és gyönyörű is! Gazdag, a kedves apukája mindent megad neki. Rengeteg barája van, a szerelmem is nagyon szereti őt (nem járunk együtt), legjobb barátok...
A lényeg nem is ez... Nem tudom veletek volt-e már olyan, hogy egy ilyen ember mellett tökéletlennek éreztétek magatok. Olyan embernek, akik semmire se jók... Minek születtem meg, ha ő itt van.. Ő a tökéletességével, úgyis mindenkit megszerez magának...
Depressziós vagyok és kérlek ne nevessetek ki. Így is rengeteg a gondom és mostanában azt érzem, összeomlok! Nagyon nehezen viselem az életemet, a legrosszabb, hogy nem áll mellettem senki! Szüleimmel, nem vagyok jóba. Legjobb barátnőmet elvesztettem. Az új legjobb barátnőm, pár napja azt mondta, én vagyok neki a legjobb barátnője, ma meg nem is érdeklem... :((
Nagyon szomorú vagyok! Segítsetek!!!
13/L
Ez rossz, tudom, én is 13 éves vagyok és nálunk is van jónéhány ilyen kicsiribike :D
De az ennek a megoldókulcs,a hogyha elhiszed, hogy semmire nem vagy jó, akkor úgy is lesz! Ha úgy állsz mellé, hogy te csak egy kis második vagy, akkor el is hiszed, és ő is úgy látja és ettől csak mégnagyobb lesz a pofája.
A szeretetet nem lehet megvenni, hidd el, mindenki csak azért barátkozik vele, mert sok pénze van, gazdag és menő. Igazi, értékes barátai nincsenek.
Holnap úgy menj suliba, hogy te jobb ember vagy mint ő, a barátnőd meg nem is igazi barátnőd, ha nem látja benned a valós értékeidet, de azért beszéld ezt meg vele.
Gondolj bele, a te helyzeted jobb mitn az enyém: az én barátnőm kihasznál, addig vagyok jó neki, amyg nem talál egy másik barátot, de ha azzal összeveszik, akkor megint cska én vagyo ka legjobb neki, meg a mindörökké legjobb barikája meg midnen amit csak el lehet képzelni a világon, de ha megvan a bari akkor le se vagyok szarva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!