Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet ilyen esetben tenni?

Mit lehet ilyen esetben tenni?

Figyelt kérdés

A szüleim belekényszerítettek egy olyan helyzetbe (iskola) ahová minden tiltakozásom ellen el kellett kezdenem.

Ez odáig fajult Mindennap sírva jövök haza, és az iskolában is 1-2 eleniumot szedek, mert tiszta ideg vagyok. Néha úgy érzem h nem bírom tovább, idegösszeomlást kapok. A vérnyomásom is mindennap 170 körül van, a pulzusom is százon fölül. Egész nap remegek az idegtől. Nem hagyják h ott hagyjam ezt az iskolát ( érettségi utáni képzés) mivel, hogy akkor nem kapom a családi pótlékot stb. Lassan már úgy érzem h beleőrülök. Ráadásul én a feszültséget evéssel vezetem le, és szeptember óta híztam 15 kg-ot.

2011. febr. 1. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, de ha érettségiztél, akkor nagykorú vagy, menj el és keress magadnak valami munkát. Ennyi idösen NINCS olyan, hogy a szülök kényszeritenek valamilyen iskolába. Az meg, hogy ETTÖL hízol ész nélkül - ez csak mese, ezzel csak igazolni akarod, hogy miért zabálsz.

Szedd össze magad, és kezd önállóan élni, ne várd, hogy mindent a feneked alá tegyenek.

2011. febr. 1. 19:31
 2/4 tetris ***** válasza:
Szó szerint, ahogy az előző leírta!!!!!
2011. febr. 1. 20:31
 3/4 anonim válasza:
ha ott akarod hagyni és nem jó neked, akkor beszéld meg velük, hogy bele fogsz degleni a nyomásba, segítsenek neked, értsék meg, h nem jó ez neked. na
2011. febr. 9. 08:57
 4/4 anonim ***** válasza:

azert mert nagykoru, attol meg nem onallo. sakkban lehet tartani maskeppen is. "Amig az en hazamban laksz, addig azt csinalod, amit en mondok." Persze sarkitva irtam... Amugy ketlem, hogy szuleid rosszat akarnanak Neked. Azt meg plane ketlem, hogy a csaladi miatt kuldtek volna oda. Sokkal jobban jarnanak anyagilag, ha elkuldenenek troger munkara es a penzt haza kellene adnod.

Probald konkretan megfogalmazni, hogy mi az amit nem szeretsz ott?

Es akkor mar a megoldas is korvonalazodni latszik majd...

2011. febr. 24. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!