Mit tudok tenni ilyen esetben? Segítségre van szükségem!
19 éves lány vagyok,és borzasztóan bizonytalan vagyok.Főleg a páromban nem bízok holott nincs okom a bizalmatlanságra.
Nagyon nagy önbizalomhiányom van,illetve egyszer a fellegekben járok hogy én milyen magabiztos vagyok,máskor meg egyszerűen gyűlölöm magam és legszívesebben megütném magam.És sajnos erre rá fog menni a kapcsolatom,ha így folytatom.Mert állandóan pánikolok,görcsölök,hogy elveszítem.Legjobban Gollam-hoz tudnám magam hasonlítani a Gyűrűk Urából :)
Egyszer ilyen egyszer olyan vagyok.Hol rossz vagyok magamhoz,hol pedig jó.Borzasztó hullámvölgyeket élek meg,de inkább lent vagyok mint fent.
Segítségre lenne szükségem,de se pénzem se időm nincs pszichológusra.De úgy érzem egyedül nem bírom ezt a terhet.Pedig nagyon-nagyon szeretnék már bologan élni,és főleg azt szeretném ha a párkapcsolatom nem menne rá erre.(3 éve vagyunk együtt,az összeköltözést tervezzük).Ő van nekem csak...Szüleim elváltak.Ő a mindenem....
Azt olvastam hogy ez ebben az időszakban (19 éves korban) normális,hogy még nem alakult ki a helyes önértékelés.
Tényleg csak ez a baj?És majd jobb lesz nemsoká?Vagy más bajom is van?
Mi a véleményetek?
Lécci normális válaszokat írjatok,és ne beszólogatásokat,mert ez nekem égető probléma és TÉNYLEG segítségre van szükségem.
Szia!
Nagyon hasonlóan érzem magam.
Elmenetem pszichológushoz.
Neked is ez lenne a megoldás.
22/N
És te hova jársz?
És általában mennyibe kerül a pszichológus?
Tudnál ajánlani valakit?
Nekem 7000/óra. Ez átlagárnak számít.
Privátban küldöm a számot.
Tudod mit? A Napkör Alapítvány honlapját nézd meg!
Nagyon jók, hasonló problémákkal (is) foglalkoznak, mint a tied. Jó szakemberek és nem elszállt árakon dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!