Ez tényleg pánikroham volt?
Figyelt kérdés
Éveken keresztül voltak pánikrohamaim,tudom mi az,meg is állíptotta pszichológus.Jártam is hozzá másfél évig.Semmire nem volt jó,kivéve azt,hogy rájöttem,ha magamon nem segítek,nem segít senki.Elkezdtem szembenézni a félelmeimmel,direkt kényszerítettem magam olyan helyzetbe,ami elől addig menekültem.Szépen haladtam,nem is volt semmi baj.Sőt,másfél éve megszületett a lányom,ő nagyon jó terápia,szinte alig vannak már ilyen jellegű gondolataim.Egyet kivéve,de ez napi szinten elkísér.Most az a parám,hogy mivel ilyen sokat gondolok rá,tuti ezért fog bekövetkezni.Kb 3 éveel ezelőtt lefeküdtem aludni és arra ébredtem,hogy rettentő rosszul vagyok.szédülök és úgy érzem,meghalok.Nem bírtam felemelni a kezeimet,olyan rzés volt,mintha lenne rajtam vagy 50 kiló,nem bírtam fel sem kelni.Csak forogtam össze-vissza,annyira rosszul voltam.A beszédem lelassult,vontatott lett,úgy éreztem,az ájulás határán vagyok,mégsem ájultam el.Konkrétan halálfélelmem volt.Párom mentőt hívott,bevittek,de nem találtak semmit.Azt mondták,pánikroham (azelőtt már nagyon régen volt rohamom,ilyet meg amúgy sem éreztem sosem).Hazajöttünk,elkönyveltem,hogy az volt,semmi gond,legközelebb majd jobban kontrollálom,már tudom,hogy nem kell belehalni.Egy hét múlva ugyanez történt,megint elvitt a mentő.Szerintetek ez tényleg pánikroham volt?Azóta félek úgy elaludni,hogy nincs itthon senki,mert már a gyerekem is itt van,vele ezt nem tehetem meg.Amúgy nagyon jól vagyok,minden klappol.Csak ez zakatol folyton a fejemben.2011. jan. 25. 13:56
1/5 anonim válasza:
Szerintem nézesd meg magad egy rendes helyen... mivel az én pánikbetegségem egyelőre nem kezelik, szoktak rosszabb esetek lenni... pl. nem kapok levegőt, vagy nagyon beparázok, reszketek, de ilyen még velem se történt soha, nem hinném hogy ez az lett volna :/
2/5 anonim válasza:
Lehetett pánikroham. Alapból szapora szívveréssel jár. Általában attól pánikolnak ilyenkor az emberek, hogy kész, itt a vég, meghalok. Nekem olyan volt, mintha kívülről látnám magam, ezért én attól rettegtem, hogy megőrülök. És pánikroham volt.
3/5 cheresnye válasza:
Ha szeretsz olvasni: Szendi Gábor - Pánik, tények és tévhitek. Engem sok mindenben megnyugtatott, és néhány dolgot megfogadva már jó ideje nem jelentkezik semmiféle pánikrohamom.
4/5 anonim válasza:
Igen, ez pánikroham volt. Ne várd meg, hogy gyakoribbá váljon. Kérjél időpontot pszichiátrián, és mondd el, hogy nagyon sürgős lenne a baba miatt. Szendit ne olvass. Gyógyszellenes, az orvosi kamarából kizárták.
5/5 cheresnye válasza:
Kizárták mert a gyógyszeriparnak az a jó ha sok gyógyszer fogy, Szendi meg továbbra is vallja, hogy a az ilyen betegségekre önmagunkban kell megtalálnunk a választ, és az emberek elé tárta a hazugságokat. Pl hogy a szorongáscsökkentők nem is gyógyítanak meg és károsabbak mint amennyire hasznos. Szerintem főleg a baba miatt tanácsos hogy te benyugtatózva élje a mindennapjait, ha van más megoldás is. Mondom. Rajtam segített az ő módszere.
De félreértés ne essék, nem akarok vitatkozni, tudom hogy Szendi is téved bizonyos dolgokba, és szerintem is tanácsos egy orvossal elbeszélgetni. Csak annyit mondok hogy ésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!