Bevasarlokozpontokban ugy erzem mintha zavaros lenne a feje, mitol lehet ez?
Valamilyen fóbiád lehet... Talán agorafóbia...
De a fehérektől való plusz para árnyalja kicsit a helyzetet. egy jó pszichológus segít megfejteni a dolgot, és onnantól nem lesz gáz.:)
haha akkor én is menjek pszichológushoz?
Dehogy van veled gond, nem orvosi eset. Nyugi, velem is az van. Zavar, hogy nem látod át az épületet, túl nagy, túl sok az inger egyszerre, ezért elveszettnek érzed magad, mint aki csak kóvályog, és sok az ember és menni kell menni kell...
Nos én kerülöm a Westendet épp ezért, vagy társasággal megyek, de még így is rosszul érzem magam ilyen helyeken.
Szia!
Nekem is hasonlóan kezdődtek a tüneteim. Mára már ott tartok, hogy pszichiáterhez kellett mennem, aki gyógyszert írt föl, sajnos nekem már ezek odáig fajultak, hogy egy idő után rosszul is lettem ilyen helyeken. Úgy éreztem, hogy szédülök, de nem szédültem, szaporán vert a szívem, rámjött az ájulás,de nem ájultam el. Rengeteg pszichológusnál jártam vele, de igazából nem tudnak vele mit csinálni. Ezért fordultam pszichiáterhez, mert nálam kb. egy jó fél év elteltével jöttek ezek a rosszullétek is. Gyorsan pszichológus talán még segít. :) Vigyi magadra! ÜDv.
A biokémiai folyamatok ellen lehet tenni- legalább is a Kérdező problémáját illetően...
Ne írjunk ostobaságokat, ha segíteni szeretnénk. Ha nem, akkor ne írjunk semmit.
--hozzáértő--
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!