Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet tenni az ellen,...

Mit lehet tenni az ellen, hogy valaki csak menetelve tud telefonálni?

Figyelt kérdés

Sejtem a pszichológiai hátterét és lehet, hogy az is zavar.

Borzasztó, hogy a férjem a legnyugisabb telefonokat is csak menetelve tudja lerendezni. Állandóan mászkál a 2,5 szobás lakásban. Nem tudom meddig bírom elviselni.

Valószínű a munkahelyén is ezt csinálja. Csoda, hogy még nem utálták ki. Bár jó lenne, ha szólnának neki, mert akkor nem csak én mondaná és nem gondolná azt, hogy én vagyok fordítva összerakva. Még 38 fokos lázzal is képes mászkálni, amikor telefonál.

Nem tudom mit csinálna, ha még mindig csak zsinóros telcsik lennének. :)

2011. jan. 20. 13:21
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem akkora baj, és valószínű nem tehetsz ellene semmit.

Vagy kösd ki a telefont valamihez :D

2011. jan. 20. 13:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Veled van a probléma. Az agyaddal.
2011. jan. 20. 13:30
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Ezzel mi a baj?:D

Én barátom meg csak úgy tud telefonálni, ha megáll. Megyünk az utcán, és meg kell állni, ha csörög a telefonja. Ez akkor nagy élmény, ha sietnénk vhova..:D

2011. jan. 20. 13:32
 4/10 A kérdező kommentje:

A 2. választ köszönöm a leginkább. :)

Sokat segített. Csak azt nem tudom minek látogatja ezt az oldalt. Szerintem itt jószándékúlag kellene egymásnak segíteni.

Ha még nem tapasztaltál ilyet és beleélni sem tudod magad, akkor minek veszed a fáratságot, hogy sértegessél másokat?

Tudod ez nem csak arról szól, hogy mászkálva telefonál. Nem véletlenül írtam, hogy sejtem a pszichológiai hátterét. Csak ez kevés és kíváncsi voltam más tapasztalatára és véleményére. Tudom, hogy vannak ennél sokkal nagyobb problémák is, de azért mert ez nem olyan egetverően szörnyű miért ne próbáljam megoldani?

2011. jan. 20. 14:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel az égvilágon semmi gond nincs. Ez teljesen természetes dolog. Ha nem hiszel nekem sem akkor nézz utána neten
2011. jan. 20. 15:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Lelki szemeim előtt megjelent a cím alapján, ahogy díszlépésben masírozva telefonál. :)

Ez legyen a legrosszabb szokása. Amúgy a házassággal minden rendben ezen túl? Nem véletlenül kérdezem.

2011. jan. 20. 16:41
 7/10 anonim ***** válasza:
34%
Te tényleg full hülye vagy.
2011. jan. 20. 19:43
 8/10 anonim ***** válasza:

sztem ez nem olyan nagy probléma, hogy meg kelljen oldani...mások számára idegesítő lehet, de végülis nem árt vele senkinek

egyébként tudom, miről beszélsz mert én is ilyen vagyok, azzal a különbséggel, hogy én nem csak telefonálás közben nem tudok egy helyben maradni, hanem soha... ha várakoznom kell pl a villamosra, akkor is ide-oda mászkálok

2011. jan. 20. 21:11
 9/10 A kérdező kommentje:

tegnap 16:41

Én azt mondanám, igen. Néha az anyós bekavar, de hol nem. :)

2011. jan. 21. 12:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor próbáld megszokni, vagy annak a szobának az ajtaját zárd be, ahol te vagy. Mászkáljon, ahol tud.
2011. jan. 21. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!