Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet ez, nagyon furcsa?...

Mi lehet ez, nagyon furcsa? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Mostanában furcsán érzem magam,többnyire meredek magam elé és ha beszélnek hozzám lassan fogom fel és ha felfogtam szeretnék válaszolni csak nehezen tudok beszélni ,többnyire mindenre csak néhány szót mondok,dolgozatokban is hasonló értem a kérdést de valahogy nem tudom megválaszolni terjengősen.Reggelente görcsösen remegve kelek és mindent elfelejtek kimegy a fejemből.így szinte mindig némaságba burkolózok és nem érzem az idő múlását.És borzasztóan rettegek a megbukástól.Szokták mondani hogy beszélj többet és akkor veszem észre hogy megint csak némán ülök.Szinte mindig remeg a kezem.
2011. jan. 14. 21:24
 1/3 anonim válasza:
Agyadra ment már a vizsgaidőszak..
2011. jan. 14. 21:25
 2/3 anonim ***** válasza:

lehet kialakuló pánikbetegség...

menj el mindenképpen dokihoz, hogy a szervi problémákat ki lehessen zárni. Egyébként a mentális betegségek közül a skizofréniának is tünete a "szűkbeszédűség". De nem akarlak megijeszteni...menj el dokihoz minden rendben lesz!

2011. jan. 14. 22:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Bárki bármilyen diagnózist ír, ne hallgass rá, ugyanis a leírt tünetek alapján ez sokminden LEHET. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de lehet súlyos probléma is, így mindenképpen azt javaslom, fordulj szakemberhez, pszichológushoz, pszichiáterhez, vagy pszichoterapeutához. Ők elég gyorsan tudják majd diagnosztizálni.
2011. jan. 18. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!