9-10 mg alprazolamtól mi fog történni?
Figyelt kérdés
Lehet tőle bajom? Még egyenlőre tudok írni.2011. jan. 14. 18:02
11/13 anonim válasza:
Konkrétan milyen nevű gyógyszert vettél be? Ha jól tudom, az alprazolam a hatóanyag.
12/13 anonim válasza:
Alprazolam hatóanyag csak,ebből nyugtat készül én kétfélét ismerek: Xanax és a Frontin.Teljesen ugyanaz csak más néven más gyártótól.Én azt mondom egy nap 10mg sok,pláne egyszerre,hacsak nem orvos írta elő de ezt nem hinném.Fűggő leszel ha enyi dózist adsz be magadnak naponta.Elég lenne a 0,25mg is.én enyit veszek be egy nap és teljesen jól vagyok tőle.menj orvoshoz ne magadnak akard megmondani hogy kéne az idegrendszeredet kezelni.
13/13 A kérdező kommentje:
10mg-től nem lett bajom szerencsére de 35mg-nél toxikológiára vitt be a rohammentő egy szép keddi este. Ennyire még nem bántam meg semmit, nagyon nagyon nem javaslom senkinek.
2011. aug. 12. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!