Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 9-10 mg alprazolamtól mi fog...

9-10 mg alprazolamtól mi fog történni?

Figyelt kérdés
Lehet tőle bajom? Még egyenlőre tudok írni.
2011. jan. 14. 18:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Jó sokat fogsz aludni.Nem valószínű,hogy meghalsz,csak hosszú időre kivonod magad a forgalomból
2011. jan. 14. 18:04
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem fogsz meghalni. De amíg várakozol, megosztod esetleg, hogy miért is vették be ennyit?
2011. jan. 14. 18:05
 3/13 kicsicsillag93 válasza:
Hát ha többet vettél be a keletétől akkor szerintem menj most orvoshoz...
2011. jan. 14. 18:08
 4/13 anonim ***** válasza:
Én inkább a hányatást javasolnám így első elgondolásra...
2011. jan. 14. 18:10
 5/13 anonim ***** válasza:
Már biztos alszik, én ennyi idő alatt el szoktam álmosodni.
2011. jan. 14. 18:21
 6/13 A kérdező kommentje:
Még mindig talpon vagyok. Bár a kordinációs zavarok nagyon is fel léptek és érezm magamom hogy nagyon lebutultam. Azért vettem be ennyit mert máshogy nem bírom elviselni a családi helyzetemet, a melóhelyet és az ehez hasonlókat,,,,
2011. jan. 14. 18:24
 7/13 kicsicsillag93 válasza:
De ilyet nem szabad csinálni...mindenkinél vannak gondok bajok..elhiszem..de menj orvoshoz sztem...
2011. jan. 14. 18:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Már gondolom nem írogatsz ide :S
2011. jan. 14. 21:44
 9/13 anonim ***** válasza:
A legtöbb, amit egyszerre vettem be, az kb. 15mg volt, de nem lett tőle bajom. Szédelegtem, a vérnyomásom teljesen lement, mindennek nekimentem, homályosan láttam, aztán jobbnak láttam lefeküdni. Elaludtam, de nem aludtam többet a szokásosnál. Amikor felébredtem, úgy éreztem magam, mint akit jól fejbevágtak, valamint hihetetlen hányingerem volt. Még néhány órán keresztül elég gyenge voltam, aztán már nem volt semmi bajom. Gondolom neked sem lesz.
2011. jan. 14. 23:06
 10/13 anonim ***** válasza:
ennyitől nem lesz bajod, csak ha rendszeresen csinálod
2011. jan. 15. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!