Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem szedhet frontint 18...

Miért nem szedhet frontint 18 éven aluli?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 13:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szomorú dolgok amik veled történtek! Próbálj meg erős lenni,kontrollálni a pánkiodat! Én is szedtem prozac-ot! Nem tudtam tőle aludni!És tényleg nem értem az olyan gyökereket,akiknek fogalmuk sincs mi az a pánkibetegség,és itt osztják az észt, egy elkeseredett ,beteg fiatalnak!

Én pl a végén már csak úgy tudtam a pánikot részben legyőzni,h elkezdtem kézzel mosni,takarítani,futni..mittomén hova! Csak a pánkiot legyőzzem!Nem sikerült,mert gyenge voltam..DE! Ha a mostani helyzetemet látom,akkor bár erősebb lettem volna!Most nem lennék gyógyszerfüggő! Fel a fejjel! Küzdj! Érdemes..mert a gyógyszerfüggőség SZ@r!

2011. jan. 13. 13:51
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem rögtön felírták,mert 20 voltam! Sajnos! MInt írtam előző voltam!
2011. jan. 13. 13:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem biztonságos, valószínűleg nem vizsgálták külön, hogy van-e valami más hatása/mellékhatása 18 éven aluliakra, vagy épp megvizsgálták és van, bár az előbbi szokott igaz lenni.
2011. jan. 13. 14:30
 14/18 anonim ***** válasza:

"meglátnám ha neked 11 évesen meghalt volna az anyukád,apukás majdnem elveszíti a munkahelyét és a mamád rákos lett volna és állandóan kiközösítenek te mit szólnál...

egyetértek,szomorú,hogy "belelovalltam" magam ilyen hülyeségekbe :@"

Te pontosan tudod, hogy mitől vagy rosszul, és így már rögtön más a helyzet. Ezeket a problémákat a gyógyszerek soha nem fogják megoldani, sőt, csak rontani fognak rajta.

2011. jan. 13. 16:53
 15/18 anonim ***** válasza:

Én 16 vok és napi 3 mg xanaxot szedek. Naponta háromszor 1mg kiszerelésből.

Sokkal nyugodtabb vagyok tőle. Már 1 éve szedem szorongásos zavarokra. Sokkal kiegyensúklyozottabb vagyok. Néha megeszek napi 7-8 mg-t is pár feles vodkával. Alkohol és xanax nem tudom nagyon megfér egymás mellett. Esetleg piacon kérdezz rá, ott tuti árulnak

2011. jan. 13. 21:04
 16/18 anonim ***** válasza:

Kedves válaszolók,nem kell ijesztgetni az embert (a beteget)

a nyugtatóval kapcsolatosan!Igaz van akinek nem jó de van akinek kifejezetten segíti a gyógyulását és le lehet róla szokni,hisz mikor az orvos és a beteg úgy gondolja meggyógyult akkor elkezdik szép fokozatosan a leszoktatást leállást a gyógyszerről!Pánikbetegség esetén nagyon is kell a nyugtató,aki nem élte ezt át nem tudja miről van szó és csak beszél a semmiről!Én is pánikbeteg vagyok és nekem is az édesanyám halála váltotta ki belőlem,borzalmas dolgok ezek sajnos.Én együtt érzek a kérdezővel nagyon is.Nyugodtan szedjed csak figyelj az adagokra ne vidd túlzásba és a környezetedben élők zudják mit szedsz ez nagyon fontos.Én gyógyulást és kitartást kívánok neked!Puszilak. 22/L

2011. febr. 27. 14:05
 17/18 anonim ***** válasza:

"Én is pánikbeteg vagyok és nekem is az édesanyám halála váltotta ki belőlem"

És anyukádat visszahozza a nyugtató?!

Nem veszed észre, hogy nem oldja meg a bánatod az, h beveszel gyógyszert? Hiába vagy jobban tőle, anyukád még mindig halott, és neked még mindig fáj rettenetesen (ez pedig így van rendjén), hiába nyomod el.

Amúgy meg nagyon is jól tudom sajnos, hogy miről beszélek...

Tapasztalatom is van, és emellett ezen a pályán fogok mozogni.Hidd el, oka van annak, hogy a gyógyszerek ellen vagyok (nagyrészt... tudom, hogy van olyan, hogy nem segít más, de ez ritka). Nyugtatót szerintem csak hébe-hóba jó szedni, rendszeresen nem, antidepresszánst meg semmiképpen nem ajánlom 100-ból 99 esetnél senkinek.

2011. febr. 27. 14:23
 18/18 anonim ***** válasza:

Hy

Ne szedjétek ezzeket a bogyokat, Tönkre vág nagyon,Én is szedtem, és fájt tölle a vesém,szédültem.

Ebbe csak pénz van,a gyogszer halálos is lehet ...

De Ajánlom, az orbáncfü-teát, Citromfü-teát,

Magneb6-t, természetes gyogymodok de hatásosak, testmozgás,beszélgetés.

2011. márc. 23. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!