Miért nem szedhet frontint 18 éven aluli?
Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 13:30
1/18 anonim válasza:
Mert minek neked frontin? Erős nyugtató, rá is lehet szokni... Nem véletlen nem adják ki 18 év alatt, nem gyereknek való gyógyszer.
2/18 A kérdező kommentje:
1 éve erős pánikbeteg vagyok,egész nap szorongok és enyhe depresszióm is van
rengeteg testi tünetem van és végre meg akarok gyógyulni és csak 2 és fél! ml prosac-ot írtak fel
elgem van :S
2011. jan. 13. 13:38
3/18 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy gyerek létedre belelovalltad magad ilyen hülyeségekbe. Járj terápiára és ne a gyógyszerektől várj csodát. Frontinról amúgy se hallottam semmi jót. Amúgy egy fiatal szervezet még fejlődésben van, az összes, de főleg egy ilyen gyógyszer pedig méreg.
4/18 anonim válasza:
Én 13 éve szedek xanaxot! Pánikbeteg vagyok/voltam! Szar a rászokás..én már csak tudom..és annyira nem erős ! /A frontin ua,csak más gyógyszergyár terméke!/Én sem láttam a kiutat a pánkibetegségből,de hogy neked miért nem írják fel 18 évesen? Azt nem tudom! Keress másik orvost! Sztem..
5/18 A kérdező kommentje:
meglátnám ha neked 11 évesen meghalt volna az anyukád,apukás majdnem elveszíti a munkahelyét és a mamád rákos lett volna és állandóan kiközösítenek te mit szólnál...
egyetértek,szomorú,hogy "belelovalltam" magam ilyen hülyeségekbe :@
2011. jan. 13. 13:43
6/18 A kérdező kommentje:
köszönöm at utolsó választ,a másik kettőt nem igazán értem
egyébként nem vagyok 18,hanem 16
2011. jan. 13. 13:44
7/18 anonim válasza:
Ja bocs!! Előző voltam..elnéztem a kérdést! Te 18 év alatti vagy,tehát kiskorú! Nem tudok így sem okosabbat mondani! Beszélj a szüleiddel! Menj el gyermekpszichológushoz!
8/18 A kérdező kommentje:
kedves A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:42!
megkérdezhetem,hogy kb mennyi idő után írtak fel neked gyógyszert az elején,amikor beteg lettél?
2011. jan. 13. 13:46
9/18 anonim válasza:
Akkor meg főleg ne a gyógyszertől várd az isteni csodát, nem megoldás a problémára!!! Legalábbis erre biztos nem, sokkal inkább agyturkászhoz kéne járnos ilyen fiatal korban, az hatásosabban tudna segíteni. Nem a levegőbe dumálok, anyám is gcsak a gyógyszert szei, mert felnőtt korban, főleg 50 felett már csak pénzkidobás az agyturkász, de rajtad még segíthet! A gyógyszer pedig csak ideiglenesen elnyomja a tüneteidet, de nem oldja meg a gondodat, főleg ha hozzászoksz! Ami a fiatal szerveztnél meg elég könnyen megy, aztán ott vagy, ahol a part szakad, a májadat szétbarmolod a gyógyszerrel és egy idő után az se fog használni már! Gondolkozz!!!
10/18 A kérdező kommentje:
járok pszichiáterhez
2011. jan. 13. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!