Ez is pánikbetegség tünet?
Figyelt kérdés
Múzeumben belerúgtam véletlenül egy sírhelybe. Azóta rettegek valamiféle átoktól. Tudom, hogy hülyeség, de újra és újra eszembe jut. Jelentkeztek ilyen tünetek, hogy: szédülés, ájulásérzés, deperszonalizáció, ilyen furcsa köhögés (mintha a szívem indukálná...enm tudom jkól leírni...) Ez lehet pánikbetegség? Hogyan tudnám elmúlasztani a félelmet, ha tudom hogy hülyeség?2011. jan. 12. 17:10
1/3 anonim válasza:
hát én egyszer a bokámat vágtam be ilyen sírba. után pedig még belerúgtam vagy 4et, de semmit nem éreztem utána:D
kérdésedre, a választ nem tudom.
2/3 anonim válasza:
ez nem pánikbetegség, hanem fóbia
de ha tudod hogy hülyeség akkor majd elmúlik idővel
Esetleg mondogasd több embernek, hogy ők is igazolják, hogy ez tényleg egy nagy marhaság. Csak lehetőleg ne ezoterikus felfogású embereknek mondd, mert azok még olyat is beléd magyaráznak amitől még jobban fogsz pánikolni :)
3/3 anonim válasza:
Ismerős, egy időben én is meg akartam halni (képletesen). Mindig valami halálos betegséged diagnosztizáltam magamon. Ez eléggé rossz, depressziós korszakomban volt. Egy megoldás van. Foglald el magad, és ha elkezdesz ilyen baromságokon gondolkodni, akkor gyorsan felejtsd el. Én több fajta sporttal és olvasással ütöttem el a napomat. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!