Mit tegyek, hogy elmúljon ez az érzés (vagy minek nevezzem)?
Először is ez a kérdés nem egy vicc, lehet, hogy annak fog tűnni, de nem!!
Szóval ha ránézek bárkire egyből az jut eszembe, hogy , hogy kakilhat, milyet kakil, szűz-e még, mekkorát fingik, mekkorát büfög.Mindig ezek közül valamelyik. És nagyon zavar, hogy ha meglátok egy ismerőst vagy bárkit akkor egyből eszembe jut, hogy milyet kakil meg ezek. Mit tegyek,hogy ne ez legyen az első? Már sok mindent próbáltam. L/15
Ez valami furcsa komplexus.
Valami történt ezek körül a dolgok körül, valaki nagyon megszégyenítette esetleg kis korában, esetleg voltak szobatisztasági gondjai?
Az, hogy ez a kérdés központba került semmiképp sem jó.
Többet tudnék segíteni, ha ismerném pl. a korát.
Ezek természetes emberi folyamatok, de nem ez határoz meg egy embert ugye?
Például ha szeretünk valakit egyáltalán nem ez jut az eszünkbe ha meglátjuk, biztosan önnek is vannak ismerősei akiket ha meglát nem ez történik. (pl. a szülők, barátok)
A baj az ön készülékében van, de javítható!
Üdvözlettel: Bejuga
Szia!
Én behívnálak reggeli kávé, cigi után az avasai 1mx1m-es budiba is megnézetném veled milyen mikor kábelt fektetek garantálom, hogy a pici agyad legeldugottabb zónájában sem merülne fel benned többet ez a kérés....
Üdv! 22/F
Jelige: JÖSSZ??
Izmos, kimondottan pénzes családból való vagyok, de jól szituált tisztelet tudó vagyok... 190en magas középhosszú fekete haj... és 1 harley-davidson nyergében járom az országot... :D:D:D
Na én elmondtam milyen vagyok és te??
Várom a válaszodat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!