Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbeteg vagyok. Mindentől...

Pánikbeteg vagyok. Mindentől megijedek. Hogyan lehetne segíteni ezen?

Figyelt kérdés
Például: megütik a mellkasom (leáll a szívem), elektromos áram (talán úgy is megölhet, hogy nem érzem hogy megráz de szép lassan szívleállást okoz), mérgezések (a legjellemzőbbek), skizofrénia, megőrülés, törött gerinc (bénulás), megnyomorodás, elbutulás és még sok van. Ha az egyiknek a hatása elmúlik jön a másik...hetente egyszer mondhatom el, hogy jól érzem magam. Járok terápiára, de hogyan segíthetnék ezen itthon is?
2011. jan. 9. 16:40
 1/10 anonim ***** válasza:

Az élet veszélyes,ez van.De ha vigyázol magadra,nem paranoiás félelemmel,hanem egy kis odafigyeléssel,akkor minden esélyed meglehet rá,hogy te is megéld a 90 évet.De ugye nem szeretnél ennyi sok időt végigrettegni?

Én is pánikbeteg vagyok,egy ideig hasonló képzelt félelmeim voltak,de egyszer csak ezt meguntam és úgy döntöttem,hagyom a buta félelmeket,majd ráérek akkor félni,ha tényleg lesz valami bajom.Nos azóta jobban vagyok.Neked is ezt a hozzáállást javaslom.

Ha az áram úgy megráz,hogy a szívleállástól kell tartanod,nos,az az áramütés nem lesz észrevétlen,abban nyugodt lehetsz!

2011. jan. 9. 16:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát inkább valami fóbia nem pánik betegség. Mindenképp ajánlott egy pszihiáter megkeresése, ő tud segiteni.

Ne habozz minél előbb keres fel egy szakmbert!

2011. jan. 9. 16:55
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez inkább paranoid zavar. Kombinálva hipochondriával. Hova jársz terápiára és milyenre?

Gyógyszeres kezelésre is szükséged lehet, fel kell keresned egy pszichiátert.

2011. jan. 9. 20:10
 4/10 A kérdező kommentje:
valószínűleg azért nem paranoid zavar, mert tisztában vagyok a félelmeim irracionalitásával. Inkább valamiféle kényszeres dolog lehet...pszichológushoz járok heim pálba (25 alatt vagyok)
2011. jan. 9. 20:38
 5/10 anonim ***** válasza:
A legjobb helyre jársz! Komolyan mondom! Ki a pszichológusod? Ha nem titok?
2011. jan. 9. 20:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Ha oda jársz: R.V. a monogramja (erről tudni fogod). Egyébként nem akarom, hogy visszatűnjön valahonnan
2011. jan. 9. 21:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Pont őt nem , csak a kolleganőjét:) Tényleg jó helyre jársz, ne aggódj. A pszichiáter mit mondott a problémádra?
2011. jan. 9. 22:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen gondjaim voltak (autóbaleset után), azt hittem bármitől meghalhatok, vagy csak minden előzmény nélkül megfulladok, ráadásul állandóan magas volt a vérnyomáson (160-200 közötti sys., esetenként 120 feletti pulzusszám). Pszichiáternél voltam, elbeszélgettünk, írt fel gyógyszereket (nyugtató+egy másik aminek nem ugrik be a neve), aztán mivel nem szűnt meg teljesen, másik nyugtatót javasolt a doktornő. Ezeket szedtem vmivel több mint fél évig és elmúlt a dolog.
2011. jan. 9. 22:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem a mérgezett ételek, gyerekkorom óta. És tessék, elég csak tévét nézni, ott van. :(
2011. jan. 10. 11:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Mik vannak... van aki gyógyszereken él emiatt? Érdekes számomra. Én is szoktam félni, vagy megijedni, mégsem szedek gyógyszert naponta. De lehet kéne?
2013. nov. 17. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!