Akaratlanul hunyorgok mindkét szememel, milyen neurologia betegség ez?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 09:41
1/6 anonim válasza:
rossz szem?
ha mozgatod nem mozognak megfelelően?
2/6 A kérdező kommentje:
de igen , csak néha összekell csuknom és hunyorgok elég erösen akkor. De utána megint rendben van minden.
2011. jan. 5. 10:08
3/6 anonim válasza:
Szemészeten voltál, nem lehet, hogy nem látsz jól?
4/6 A kérdező kommentje:
igen , de szerintem ez valami idegrendszeri betegség lesz :S
2011. jan. 5. 13:02
5/6 anonim válasza:
én is hunyorgok, nekem asztigmiám van.
miért a mentális kérdéshez tetted fel?
6/6 anonim válasza:
Nem derül ki pontosan a kérdésből, hogy látászavar miatt hunyorogsz-e, vagy amúgy is. Lehet tikkelés ("Bizonyos izmok habituális, rendszeresen visszatérő összehúzódása, melynek következtében sztereotíp, egyéni, akaratlagosan csak rövid időre elnyomható mozgások alakulnak ki. Stressz állapotban különösen kifejezetté válik, pathologiai alapja nem ismeretes.")
Neurológus gyógyszerrel, pszichológus/pszichiáter pszichoterápiával tud rajta javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!