Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van az hogy néha sírok,...

Miért van az hogy néha sírok, néha pedig rideg vagyok (nincs átmenet)?

Figyelt kérdés
Leggyakrabban emberek azt mondják hogy rideg vagyok,érzelemmentes és nem tudok együttérzeni másokkal,nem tudom kimutatni érzéseimet de otthon(kint még nem fordult elő) gyakran elsírom magamat,nem azért mert szomorú lennék,hanem mert ideges vagyok,dühös vagyok és elkezdek könnyezni.Mit tegyek ez ellen?A sírás nagyon zavaró tud lenni a szüleim előtt nagyon kínos,és a kiradírozottság sem tul kellemes a visszajelzések miatt.Mit csináljak?(16/F)
2011. jan. 1. 15:09
 1/1 anonim ***** válasza:

A fiúkat erre nevelik. Legyen kemény, rideg, sebezhetetlen, vágjon vissza és ne mutassa ki a gyengeségét. Attól, hogy elrejted az érzéseid mások előtt, még nem szűnnek meg. Felgyűlnek. Otthon kicsit lazábban veszed a dolgot, elengeded magad, és kitör.

Tanuld meg kifejezni az érzéseidet és ne vidd őket haza. Empátia, együtt érzés, próbáld meg elképzelni, mit éreznek mások az adott helyzetben, mire lenne szükségük, mit akarnak hallani(nem feltétlenül jó mindig azt mondani, amit akarnak, de ha nem akarsz balhét, idegenekkel néha ok, barátoknak meg csak az igazat) Ha szomorú vagy, sírj. Ha dühös vagy, vezesd le azon, aki ezt keltette benned, vagy fuss két kört, sportolj valamit. Az idegesség... az vagy kijön goymorfekélyben, vagy megtanuslz lazítani. :)

2011. jan. 1. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!