Nem tudok a páromtól aludni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
minden éjjel horkol,és nyüzsög,már mindent kipróbáltam,de nem hat semmi ellene,de a megszokott ágyból,szobából,egyikünk sem akar külön menni,és így meg kikészülök,mert napi 3-4 órát alszok csak,és ráadásul pánikbeteg is vagyok.2010. dec. 30. 21:36
11/12 anonim válasza:
Először fura, de hamar meg lehet szokni. Ahogy már valaki írta, gyűrd vékonyra, dug be a füledbe és ott kitágul. Sajnos sűrűn kell cserélni, mert elveszíti a rugalmasságát, pár éjszakát bír ki egy jó hangszigeteléssel, úgyhogy hosszú távon nem olcsó. Tudom milyenek a férfiak, nem akarnak orvoshoz menni, de valahogy el kell rángatnod, vagy vegyél neki valami orrtapaszt. Jobb alvást! :)
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,kipróbálom a füldugót,és veszek neki orrtapaszt.remélem fogok tudni aludni.
2011. jan. 1. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!