Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudok a páromtól aludni....

Nem tudok a páromtól aludni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
minden éjjel horkol,és nyüzsög,már mindent kipróbáltam,de nem hat semmi ellene,de a megszokott ágyból,szobából,egyikünk sem akar külön menni,és így meg kikészülök,mert napi 3-4 órát alszok csak,és ráadásul pánikbeteg is vagyok.
2010. dec. 30. 21:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
áhh, de sajnállak :( tudom mit érzel, én is utálom ha horkolnak mellettem. Próbáltál már ciccegni? Az állítólag beválik...
2010. dec. 30. 21:54
 2/12 anonim ***** válasza:
a mandulái megvannak még?
2010. dec. 30. 21:54
 3/12 anonim válasza:
én füldugóval alszom, már az anyósom is így alszik.
2010. dec. 30. 22:32
 4/12 A kérdező kommentje:
ciccegtem,bögdöstem,csitigatom,de semmi.igen a mandulái megvannak,mert visszanőttek neki.az orát is befogom éjjel többszőr,de utánna jobban horkol.hát lehet hogy veszek füldugót.és az mennyire hatásos?nem hallok tőle semmit?
2010. dec. 30. 22:59
 5/12 anonim ***** válasza:
a füldugó sem teljesen hatásos.. a mandulákat kéne kivetetni szerintem, mert nálunk is ilyen probléma volt..
2010. dec. 31. 10:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is füldugóval alszok. Elég jól tompítja a hangokat, pont annyira, hogy aludni tudjak. Próbáld meg! Meg a párodnak is el kéne menni orvoshoz, mert a horkolás nem egészséges.
2010. dec. 31. 11:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is füldugóval alszom a férjem mellett hasonló problémák miatt. Abszolút hatásos. Patikában vegyél, jól göngyöld össze, majd rakd a füledbe, ahol kitágul és utána alig hallasz valamit.
2010. dec. 31. 11:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok. Régebben se tudtál tőle aludni, vagy csak mostanában, hogy pánikbeteg vagy? Én a párommal a betegségem kezdetén ismerkedtem meg, még nem sejtettem, hogy vmi nincs rendben, de én se tudtam aludni a horkolástól, meg a fogcsikorgatástól.... Azt hittem a nem alvástól vagyok beteg, de gondolom csak rátett egy lapáttal, hogy nem tudtam magam kialudni. Mióta javulok, már a horkolás mellett is tudok aludni, csak néha kell füldugó, ha mondjuk barátom előbb alszik el és már horkol, akkor nem tudok elaludni :) De mivel eleve felszínesebben alszunk pánikbetegen, így hogy jobban vagyok, már nem ébredek fel éjjel.
2010. dec. 31. 17:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Megint én. próbáljátok meg, hogy egyik éjjel külön alszotok. Kiderül, hogy "csak" a horkolás miatt nem tudsz aludni, vagy alvászavarod van. Mi kipróbáltuk és akkor se tudtam aludni :S Akkor már tudtam, hogy ez valami komolyabb dolog.
2010. dec. 31. 17:54
 10/12 A kérdező kommentje:
a pánikbetegségem elött sem tudtam tőle normálisan aludni,szerintem valami problémája van hogy így horkol.de nem jön el az orvoshoz hogy kiderüljön mitől.de egész éjjel hangosan mint egy medve horkol.a füldugót mindenképpen kipróbálom ha tényleg ilyen hatásos,csak nem tudom hogy nem zavaró a fülben?hamar meg lehet szokni?
2011. jan. 1. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!