Pszihiátriára járnom kapok gyógszereket is most egy ideje suliba se járok de meghivtak szilveszterre! Sztetek elmehetek? Én úgy nagyjából jól érzem magam csak ettöl a gyógyszertöl kicsit olya összevissza érzem magam h nem vágom mi van meg úgy beakad néha az agyam vagy nemtom h mondhatnám! És akk nem sikerül semmi nem tok odafigyelni semmire :S Meg álmos vok folyton. De meghivtak és elég kevés barátom maradt nem akarom öket is elveszteni :( Sztetek elmehetek?
Ja meg ha a gyogyszerre az van irva h nem szabad vele alkoholt inni az azt jelenti h nem szabad semmenyit se vagy egy kicsit szabad?
2010. dec. 30. 12:45
1/10 A kérdező kommentje:
járok* bocs
2010. dec. 30. 12:46
2/10 A kérdező kommentje:
ja meg 16 éves fiu vok
2010. dec. 30. 12:46
3/10 anonim válasza:
A nem szabad azt jelenti, hogy egyáltalán nem szabad! Milyen társaság? Mert ha ilyen piálós-részegedős, nagy bulis csapat, akkor szerintem hagyd ki. De ha nyugodtabb, és megértő emberekből áll, akkor menj. :)
2010. dec. 30. 12:54
4/10 anonim válasza:
Én nem mennék. Ahogy látom az írásodból, van neked most elég gondod ezen kívül is. Attól még nem vesztesz el senkit, ha nem mész el egy bulira. Különben se kell ezt a szilvesztert annyira túlképzelni. Van nálunk egy erős szokás, hogy most akkor muszáj nagyon jól érezni magam. Nem muszáj! Ez is csak egy nap és egy buli a sok közül, ha pont most nem érzed jól magad hozzá, nem történik semmi. A piálásából meg biztos hogy csak gondod lenne.
2010. dec. 30. 13:00
5/10 A kérdező kommentje:
hát vegyes van pár ember akik ivósabbak meg van pár akik isznak 1-2 sört és el lehet velük dumálni. csak félek h anyi minden történik h összekvaraodik minden és nemtom felfogni :S nemtom leírni
2010. dec. 30. 13:03
6/10 anonim válasza:
Ne menj.
Ezekre az agyzsibbasztó vegyszerekre, amivel téged megtömtek, ha egy kortyot is iszol, annak beláthatatlan következményei lehetnek.
Nincs olyan pszihiátriai betegség, amit ilyen rondán kellene elintézni, mint ahogy hazavágott téged a doki.
Keress egy pszihológust, nem annyira gyógybogyó központúak.
Nagyobb segítséget tudnak adni, mint a tudatodat kicsináló vegyianyag gyári hulladék.
2010. dec. 30. 13:12
7/10 A kérdező kommentje:
hát lehet ténleg nem kéne mennem csak anyira szeretnék :(
2010. dec. 30. 13:37
8/10 A kérdező kommentje:
am kell járni ilyen terápiára is de ott meg mindig csak kérdezgetnek nem nem értem :S
2010. dec. 30. 13:38
9/10 anonim válasza:
Én gyógyulófélben vagyok, de érzem, ha sokat vagyok távol otthonról már furán érzem magam. Lehet, hogy várnod kéne ezzel a kimozdulással, mert lehet, hogy nagyon bekavarna. Ismerem az ilyen érzést, utána tök szarul vagyok, még itthon is egy jó darabig. Fontos a folyamatosság, ha már jobban vagy, bepótolhatod a bulikat!
2010. dec. 30. 16:14
10/10 anonim válasza:
Nem kellene elmenned, nincs szükséged ilyen állapotban bulira, alkoholra stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!