Mit tegyek ha rohamom van? Hova menjek? Félek
nos az a helyzet hogy elég gyenge idegzetű vagyok.
és bármi olyan filmjelenet vagy történés kitudja nálam hozni ami akcióban eseménydús.
ilyenkor ugy érzem hogy kicsit nehezebben kapok levegőt, meg krákogok emiatt. persze ha ettől mégjobban bepánikolok akkor egyre nehezebbnek érzem a levegővételt remegek hányingerem lesz szédülni kezdek fejfájás stb..
Ezek a tünetek pánikbetegségre utalnak.
Menj orvoshoz,van rá gyógyszer is,de megtanulhatsz szakembertől meditálni,azt mondják azzal is nagyon jól kordában tartható.
és valaki nemtud budapesten a 7.kerülethez közel jó és olcsó pszihológust?
szorít a torkom.
egyszer régen voltam kineziológusnál egyszer akkor fél évig rendben voltam úgy hogy egyszer meditáltam nála. kb 3 órát beszélgettem vele.
de azt felszinesnek éreztem. valaki olyan kéne akihez eljárhatnék beszélgetni aki segít
2 családtagom is skizofréniás nagybátyám és keresztanyukám.. örökölhettem ezekből valamit és ezért lehet ez?
meg meghalt 6.ban a legjobb barátnőm is
A skizofrénia örökölhető.
Sajnos nem tudok ajánlani orvost,nem Pesti vagyok.
De szerintem próbálj beutalót kérni a háziorvostól a körzetedhez tartozó psichiátriára,ott ingyenes az ellátás,meg tudják mondani milyen kezelésre lenne szükség.És biztosan orvost is tudnak ajánlani ha szükséges.
Minden jót,jó egészséget.
rendben köszönök mindent ha kell valami írok.
de ha valakinek van még lyen panasza vagyis volt és segítettek rajta az írhatna még tapsztalatokat vagy valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!