Boldondnak néznek, és azt mondják túlreagálok minden, nyafogok. A család nem ismeri el, hogy pánikrohamaim voltak. Hogyan tovább?
Nem tudom általában senkivel megosztani a félelmeket, családi körben vagy kinevetnek, vagy legyintenek, hogy "hülye kamaszdolog"...
Fél év alatt 7 rohamom volt, halálfélelem, remegés, sírógörcs, és elötte indokolatlan félelem, emberek között szorongásom volt. Ha nincs rohamom pesszimista világszemléletem van, ilyen visszatérő lehnagoltságaim, étkezési zavaraim, állanó fejfájásom(azt mondják, migrén), emberek közt félek, félek pl a nyitott terektől, a mély víztől, a sötétségtől, kiszolgáltatottnak érzem magam. Jártam pszichológushoz is, feleslegesnek tartották. Van még valaki így? Most tényleg csak hisztizek?
17L
Kedves kérdező!
Ennek a betegségnek pszichiáter az orvosa. Csodálom, hogy hatan is leírtátok a kellemetlen élményeiteket, és egyiktek sem említi, hogy látott már pszichológust. Pedig az egész csak annyiból áll, hogy kértek időpontot a helyi pszichiátrián, és elmentek a rendelésre. Ott elmondjátok ( nem eltitkoljátok) a bajotokat, minden tünetével együtt. És kaptok rá terápiát, amit nagyon pontosan be kell tartani. Tudom, kapásból lesznek azonnal tízen, hogy ők voltak, de nem ért semmit 5 év alatt sem. Ez nem igaz. Csak akkor, ha a dokinak hazudtok, lekinyititek a betegségteket. Akkor a terápia is olyan lesz. Az orvos senkinek nem lát a fejébe. Ha elmész, és őszintén elmondod, 3 hónap alatt kijössz belőle. Ha nem mész el, vagy hazudsz a dokinak, akkor van még 50 sz@r éved.
Szívesen segítek, aki ír nekem, és hajlandó is elmenni orvoshoz. Egy gyógyult pánikbeteg.
Én is póbáltam a gyógynövényes teákat, levendulateát, citromfűteát.... semmit se használtak. Magnéziutmot is felírtak, hogy szedjem. Szedem, de semmi különbség. Fél éve szedem kb.
Most nekem is vannak ilyen gyomorgörcseim, volt, hogy 2 hétig nem tudtam felállni az ágyból, most csak 1-2 napos volt. Gondolom ez is stressz, mert voltunk vele 3 kórházban és sehol se mondták meg, mi lehet ez, nem tudták.
Félek ugyanúgy a komolyabb betegségektől, főleg, hogy olyan tüneteim vannak testileg, amire nem tudják az orvosok a választ, pedig már jó 4 hónapja vizsgálnak ilyen olyan betegségekre... sehol semmi.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!