Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most mi van velem? O. O

Most mi van velem? O. O

Figyelt kérdés

Ma így rámjött az, hogy én megölöm magam, mert hogy ugy gondolom nem fogok tudni megélni, nem lesz munkám meg semmi, és nem hiszem, hogy biztos lábon fog állni az életem,ezért inkább kinyírnám magam csak azért, hogy ne keljen küzdenem ugymond a fennmaradásomért...csak közben az is eszembe jut, hogy ha én megölöm magam, akkor utána mi leszvelem, hova kerülök?fúú most nem tudom mi van..

15/L

2010. dec. 24. 21:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Már csak azért se öngyilkold meg magad, hogy megnézd, mi történik a világba azután, hogy megöngyilkoltad volna magad.
2010. dec. 24. 22:00
 12/19 A kérdező kommentje:
megint?:Dmegöngyilkolom magam gyááXDDD
2010. dec. 24. 22:01
 13/19 anonim ***** válasza:
áh csak középkori krízis .... 40 évvel korábban :D a mai rohanó világ ehh xD
2010. dec. 24. 22:01
 14/19 A kérdező kommentje:
és ha minden szarul sikerül, és hiába fáradoztam meg minden?
2010. dec. 24. 22:02
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
15 évesen aztán tudod télleg h neked nem lesz munkád... azt mondom tanulj és akkor nem kell félned... nem szabad feladni soha. küzdj és inkább abba halj bele. becsülettel.
2010. dec. 24. 22:05
 16/19 anonim ***** válasza:
ne legyél csicska, csak a csicskák lesznek öngyilkosok...küzdj, és ne törődj avval mit hoz a jövő. ha belegondolsz minden jobb annál minthogy öngyilkos legyél, még az is ha épp arra tellik hogy ne halj éhen
2010. dec. 24. 22:44
 17/19 anonim ***** válasza:

Elfáradtál! Talán mostanában sok sikertelenség ért. Találj valami értelmet az életednek, amit el szeretnél érni! Mire vágysz? És utána találd meg az útitervet hozzá. Aminek reálisnak kell lennie és mindig csak kis lépésekben haladj, mert úgy lehet célt érni. Apróbb eredményeidet is értékeld. Ismerd meg önmagad, hogy tudd mire vagy képes.

Magyarország 100 leggazdagabb embere között van egy olyan ember, aki nem volt gazdag, sem okos, amikor annyi idős volt mint te. Csak voltak céljai.

Vannak olyan emberek, akik a háborúban is boldogok és vannak, akik a luxusüdülőben is szenvednek. A gondolatainktól függ, hogy milyen lesz az életünk.

Pihend ki magad és utána gondolkozz el!

2010. dec. 24. 22:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Hogy hova kerülsz, ha megölöd magad? A vallás szerint állítólag a pokolba. Mert életünket isten adta és ő veheti el.
2010. dec. 24. 22:51
 19/19 anonim ***** válasza:
lány vagy.... legyél csinos mindig szedj fel egy gazdag pasit tanulj meg főzni szülj neki sok gyereket.. tiszta buli, dolgoznod se kell.
2010. dec. 25. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!