Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most mi van velem? O. O

Most mi van velem? O. O

Figyelt kérdés

Ma így rámjött az, hogy én megölöm magam, mert hogy ugy gondolom nem fogok tudni megélni, nem lesz munkám meg semmi, és nem hiszem, hogy biztos lábon fog állni az életem,ezért inkább kinyírnám magam csak azért, hogy ne keljen küzdenem ugymond a fennmaradásomért...csak közben az is eszembe jut, hogy ha én megölöm magam, akkor utána mi leszvelem, hova kerülök?fúú most nem tudom mi van..

15/L

2010. dec. 24. 21:41
1 2
 1/19 anonim válasza:
100%
Boldog Karácsonyt......... ne öld meg magad:D
2010. dec. 24. 21:45
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
áááhhh pillanatnyi elmezavar. arra nem gondolsz, hogy ha karácsonykor ölöd meg magad, anyudék mégis hogy fogják kiheverni? bocs, ehhez a karácsonynak semmi köze. ne gondolj magadra, gondolj arra, hogy mások mit fognak gondolni, ha megöngyilkolod magad :D
 3/19 anonim ***** válasza:
54%

Megnyugtatlak:

-jó állást szerezni nagyon nehéz

-amint kikerülsz az életbe rájössz mindenért meg kell küzdeni

-nagyon kevés ember élete áll biztos lábon

Remélem tudtam segíteni..

4/19 A kérdező kommentje:
megöngyilkolom magam?:D
2010. dec. 24. 21:47
 5/19 A kérdező kommentje:
háát, ezzel nem nyugtattál meg, inkább rontottál:O
2010. dec. 24. 21:50
 6/19 anonim ***** válasza:

Hát sztem csak eszedbe jutott ez abba meg nincs semmi, nekem is eszembe jutott am de nekem nem csak úgy szimplán és nem is először, de aztán rájövök h nem tudnám megcsinálni meg kábé 1 hét után megint visszajön a jókedvem. De szerintem ez minden emberrel előfordul csak mert izgat minket az az ismeretlen és talán azért? nemtom :D

16F

2010. dec. 24. 21:51
 7/19 anonim ***** válasza:
59%
Hát pedig sajnos ez van, az hogy te mit csinálsz magaddal ezen nem fog változtatni.
2010. dec. 24. 21:52
 8/19 A kérdező kommentje:

háát, engem az ne izgasson>.<"

másizgasson:D

de jo, énmár nem tudok megnyugodni

2010. dec. 24. 21:53
 9/19 anonim ***** válasza:
Mivel lány vagy fogjál ki egy pénzes palit, és nem lesz ilyen gondod! ;)
2010. dec. 24. 21:55
 10/19 A kérdező kommentje:
könnyű aztat mondani
2010. dec. 24. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!