Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszio vagy mi ez? Nem...

Depresszio vagy mi ez? Nem ertem. (

Figyelt kérdés
Nos lehet kicsit hosszú leszek bocsi...szóval pánikbetegséget állapítottak meg nálam amire paroxatot irtak fel nekem fél évig szedtem nagyjából tünetmentes is lettem..már egy hónapja leszokóban vagyok róla feleket szedek minden másnap...de mostanában pár hete úgy érzem visszatértek a tünetek nehézlégzés stb...ráadásul lehet hülyén hangzik de állandó halálfélelmem van...állandóan olyanok járnak a fejemben hogy meghalok megfulladok ilyenek..ehhez még társul egy állandó rosszkedv is ilyen depis érzés....nem tudom miez de nagyon rossz...azért írtam ide mert itthon ha ezeket mondom hülyének néznek nem hisznek nekem és egyszerűen nem tudom kinek kiönteni magam...esetleg ha valaki élt már át ilyeneket azzal szivesen beszélgetnék.......egy 19 éves lány.....
2010. dec. 22. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
paroxat-ot ugyan nem ismerem , de az ilyenek leszokásánál előszokott fordulni depresszió
2010. dec. 22. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem ez a gyógyszer elhagyása miatt van. amíg azt szedted, teljesen biztonságban érezted magad, most hogy már csak 2naponta szeded, megint kezd előjönni. és az hogy rosszkedven van, valószínűleg összefüggésben van ezzel. esetleg menj vissza a pszichiáteredhez, és mondd el neki ezeket, mert gondolom jártál, ha fel lett írva gyógyszer.
2010. dec. 22. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Én már 6 éve küzdök, 2 éve már uralkodok felette:)!

A depis érzés, és a rossz érzés, a betegségtudatból, és a rosszulléttől való félelemből fakad. Komolyabb russzullét után 1-2 hétig a rossz közérzet nagyon erős volt, utána enyhült. Én azt hittem, hogy már uralkodom a betegség felett, erre 2008-ban jött egy nagyon komoly sorozat (rosszabb, mint a legelső), úgyhogy döntöttem: pszichoterápia. Kb. 10 alkalommal voltam, és csak az első 3 alkalommal beszéltünk a betegségről, utána visszamentünk a gyermekkoromig. Ezenkívül tanított egy tornát, és egy légzést, amivel csírájában el tudom folytani a kezdődő rohamot. Azóta minden a régi :DD! Sajnálom azt az elvesztegetett 4 évet.

2010. dec. 22. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, ez az ára, ha pszichoterápia nélkül akarja valaki meggyógyítani a pánikot...! A pánikbetegségnél MINDIG van pszichés háttér!
2010. dec. 22. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!