Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Különös ha érdekel a gyilkolás?

Különös ha érdekel a gyilkolás?

Figyelt kérdés

Mennyi esélye lehet annak, hogy nem kapnak el az első tettem után?

27/F

2010. dec. 21. 15:25
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
51%
A lelkiismereteddel el tudsz számolni? Az ám a teher!
2010. dec. 21. 16:21
 22/34 anonim ***** válasza:

15:31 bűntársnak hívják, nem segítségnek :)

kérdező: komolyan gondolod, hogy profi gyilkos akarsz lenni, aki a neten kérdezi ki az embereket tanácsért? :)

nem szokatlan dolog, hogy érdekel valakit, de léteznek a konfliktusoknak más megoldásaik is. ha pedig nem haragból vagy bosszúból tennéd, nem is mást védenél vele, csak szórakozás lenne, méginkább elítélendő. tudod a börötnerkölcs szerint nem az a rossz ember, aki másokat bánt, hanem aki ártatlanokat.

15:45 én benne vagyok, gyere, kocsikázzunk egyet. a gumicsizma? halászni megyünk, szemeteszsákba fogjuk őket. a beton? stég is kell oda nem? :)

15:57 vagy pont azt nem tudjuk/ismerjük be, hogy nem csak fantáziálnánk róla

16:09 valahogy így a szervezett bűnözésnek a gyengéje, hogy kapcsolatokból épül fel

2010. dec. 21. 16:48
 23/34 A kérdező kommentje:

Igazából kíváncsi voltam rá, hogy ha úgy írom mintha már megtenném holnap mondjuk, mit gondoltok róla.

Bevallom nincs kedvem ülni érte. :D

2010. dec. 21. 17:12
 24/34 anonim ***** válasza:

A terved ott sántít, hogy elég beszűkülten gondolkodsz, szinte csak a tárgyi bizonyítékokra koncentrálsz az "elméletedben".

A valóságban elég, ha valaki meglátja/tudja, hogy a "célszemély" a te kocsidba ült be és onnantól rögtön nálad kopogtat a yard. Vagy Mari néni látja, hogy az erdei földútra lefordult egy pl. kék Suzuki és máris van egy kiinduló pont.

És még ott van a sok köztéri kamera, mobilok stb...

Nézz csak meg pár műsort a "Krimi hétfőn" :D

És abból a 27-ből lazán le lehet vonni kb. 13 évet szerintem...

2010. dec. 21. 17:43
 25/34 anonim ***** válasza:

Ne viszakozz, tedd meg!

Lebuksz, börtönbe kerülsz néhány évre.

Nagy kancigányok fognak seggbeközösülni ez alatt az idő alatt, de úgyis megszokod.

Miért jópofizol ilyennel kisfiam?

2010. dec. 21. 21:26
 26/34 A kérdező kommentje:
Azért mert rászolgál némelyik itt körülöttem, hogy szét csapjam a fejét utána felgyújtsam mondjuk.
2010. dec. 21. 21:43
 27/34 anonim válasza:
ember emigrálj Afrikába (Kongó,Szomália,Libia)ott se zsidó se cigó és boldogan élhetsz :)
2010. dec. 21. 23:26
 28/34 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló "élményem" bár én szenvedtem tőle, mert kényszeres gondolatok gyötörtek. Nos. Általában megtalálják a tettest. Hát hallottam már én is dolgokat, hogy megölnek vkit és minden városban eltemetnek egy erdőben egy testrészt meg ilyesmi. De szinte mindig megtalálják a tettest és biza ülni fog élete végéig. sztem írj egy regényt, az is ilyen izgalmas
2010. dec. 22. 08:21
 29/34 anonim ***** válasza:

16:48 vagyok

jótanács: ha tele vagy agresszióval, próbáld azt kezelni. hidd el, megértem a problémát, és sokan mások is kerültek már valószínűleg olyan helyzetbe, hogy szívesen bántottak volna mást azért, amit tettek velük.

de ha ennyire vonz a dolog, először próbálj boxolni, vagy hokizni, az levezeti a feszültséget.

ha meg ennyire zavarnak a kisebbségiek, először ismerd meg őket jobban, ha pedig látsz rá törvényes módot, a bűnözőket kapd el. (úgyis van sok pszichopata a rendőrök közt is). vagy menj politikusnak, a jobbik ebbe a kategóriába tartozik, ott sok elvtársat találsz majd. és ha már itt tartunk, járj olyan emberek közé, akik ellensúlyozzák a rossz élményeket. ezeknek a szervezeteknek az eseményei, magyar harcművészet, vásárok, akármi. az másik dolog, hogy egy idő után rájöhetsz majd, hogy ők sem szent emberek.

2010. dec. 22. 12:33
 30/34 anonim ***** válasza:
nagyon nagyon nagyon gáz a kérdező!
2010. dec. 22. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!