Különös ha érdekel a gyilkolás?
Mennyi esélye lehet annak, hogy nem kapnak el az első tettem után?
27/F
15:31 bűntársnak hívják, nem segítségnek :)
kérdező: komolyan gondolod, hogy profi gyilkos akarsz lenni, aki a neten kérdezi ki az embereket tanácsért? :)
nem szokatlan dolog, hogy érdekel valakit, de léteznek a konfliktusoknak más megoldásaik is. ha pedig nem haragból vagy bosszúból tennéd, nem is mást védenél vele, csak szórakozás lenne, méginkább elítélendő. tudod a börötnerkölcs szerint nem az a rossz ember, aki másokat bánt, hanem aki ártatlanokat.
15:45 én benne vagyok, gyere, kocsikázzunk egyet. a gumicsizma? halászni megyünk, szemeteszsákba fogjuk őket. a beton? stég is kell oda nem? :)
15:57 vagy pont azt nem tudjuk/ismerjük be, hogy nem csak fantáziálnánk róla
16:09 valahogy így a szervezett bűnözésnek a gyengéje, hogy kapcsolatokból épül fel
Igazából kíváncsi voltam rá, hogy ha úgy írom mintha már megtenném holnap mondjuk, mit gondoltok róla.
Bevallom nincs kedvem ülni érte. :D
A terved ott sántít, hogy elég beszűkülten gondolkodsz, szinte csak a tárgyi bizonyítékokra koncentrálsz az "elméletedben".
A valóságban elég, ha valaki meglátja/tudja, hogy a "célszemély" a te kocsidba ült be és onnantól rögtön nálad kopogtat a yard. Vagy Mari néni látja, hogy az erdei földútra lefordult egy pl. kék Suzuki és máris van egy kiinduló pont.
És még ott van a sok köztéri kamera, mobilok stb...
Nézz csak meg pár műsort a "Krimi hétfőn" :D
És abból a 27-ből lazán le lehet vonni kb. 13 évet szerintem...
Ne viszakozz, tedd meg!
Lebuksz, börtönbe kerülsz néhány évre.
Nagy kancigányok fognak seggbeközösülni ez alatt az idő alatt, de úgyis megszokod.
Miért jópofizol ilyennel kisfiam?
16:48 vagyok
jótanács: ha tele vagy agresszióval, próbáld azt kezelni. hidd el, megértem a problémát, és sokan mások is kerültek már valószínűleg olyan helyzetbe, hogy szívesen bántottak volna mást azért, amit tettek velük.
de ha ennyire vonz a dolog, először próbálj boxolni, vagy hokizni, az levezeti a feszültséget.
ha meg ennyire zavarnak a kisebbségiek, először ismerd meg őket jobban, ha pedig látsz rá törvényes módot, a bűnözőket kapd el. (úgyis van sok pszichopata a rendőrök közt is). vagy menj politikusnak, a jobbik ebbe a kategóriába tartozik, ott sok elvtársat találsz majd. és ha már itt tartunk, járj olyan emberek közé, akik ellensúlyozzák a rossz élményeket. ezeknek a szervezeteknek az eseményei, magyar harcművészet, vásárok, akármi. az másik dolog, hogy egy idő után rájöhetsz majd, hogy ők sem szent emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!