Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Különös ha érdekel a gyilkolás?

Különös ha érdekel a gyilkolás?

Figyelt kérdés

Mennyi esélye lehet annak, hogy nem kapnak el az első tettem után?

27/F

2010. dec. 21. 15:25
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Tegyük meg! Kezdjük anyáddal.
2010. dec. 21. 15:45
 12/34 anonim ***** válasza:
De béna! Mennyi idő alatt tervezted ezt meg? Csak mert 1 perc alatt találtam pár "bakit". Ha megteszed 1 hét alatt elkapnak
2010. dec. 21. 15:47
 13/34 A kérdező kommentje:
Fél perc alatt írtam le a tervemet.
2010. dec. 21. 15:48
 14/34 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kis p*cs a kérdező, aki egy csirkének sem merné elvágni a nyakát.
2010. dec. 21. 15:50
 15/34 anonim ***** válasza:
Olyanra nem fogsz rájönni amit nem tudsz... És hiába a fél perc hogyha nem TUDSZ.
2010. dec. 21. 15:51
 16/34 A kérdező kommentje:
Cigányokat és zsidókat tennék el lábalól jó sokat, van esetleg valaki aki mellém szegődne?
2010. dec. 21. 15:56
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez is valami unatkozó hülye gyerek kamu kérdése...
2010. dec. 21. 15:57
 18/34 anonim ***** válasza:
Vajmi kevés az esély arra hogy ne kapjanak el. Ember tervez Isten végez ugyanis. Bármilyen gondosan kiterveled, előkészíted is, bármennyire azt gondolod hogy mindent számításba vettél, szinte biztos hogy nem tudsz mindent bekalkulálni. Sok olyan körülmény van amire nem is gondolnál és sok van amire nincs is befolyásod. Elég ha csak a legkisebb baki is becsúszik már borul az egész. Olyan gyilkosság pedig ahol nem marad nyom az elkövető után, olyan nincs csak olyan van ahol ezeket nem veszik észre mert nem elég hozzáértő kezekbe kerül. A lelki oldalára rátérve a dolognak, a lényeg az hogy a terv és a tett között húzódik a hatalmas szakadék, nagy különbség van a kettő között. Személy szerint én is elgondolkodtam elméleti síkon egy gyilkosság kivitelezésén, hogy hogyan csinálnám és vajon meg tudnám-e úgy csinálni hogy elvigyem szárazon. De ezt csak abszolút objektíven, az érdeklődés szintjén tettem, tudom hogy soha semmilyen körülmények között nem ültetném át gyakorlatba és azt hiszem többen vagyunk ezzel így mint ahogy azt beismerjük. Van aki szerint egy rossz gondolat egyenértékűen rossz egy rossz tettel de én nem így gondolom.
2010. dec. 21. 15:57
 19/34 anonim válasza:
100%
a gyilkosok 90%-t elkapják...gondolod beletartozol a maradék 10be ?? szerencsén múlik ember...mer lehetsz te akarmilyen hatalmas...még Saddam Husseint is elkaptak pedig tudtommal a 90es évek óta kezdett bujkalni ...sőt valaki kihúzta 12 évet és megis elkaptak mer 'lazitott' egy cseppet és egy gyanakodó civilnek feltünt ...ha van egy tuti barlangod ahol elélsz 15 évig (15 év után ejtik a vádakat es eltüntnek nyilvanitanak) vagy egy profi haverod aki egy más személyt formál belőled akk hajrá...de ha ez csak cigany es zsidok elleni gyülölet akk ...elég ha emigrálsz Afrikába...mondjuk Szomáliába...ott nemtalalsz se ciganyt se zsidót :)
2010. dec. 21. 16:09
 20/34 anonim válasza:
27/F már a korod és a nemed is megvan...mit kivansz még kiadni magadrol mielőtt elköveted a bünt ?? emlitetted a proxyt talán ...csak hogy tudd a zsaruk nem ''wannabe hacker'' hülyegyerekek hogy megakadalyozza őket ilyesmi...nekik spéci felszerelesek vannak egy utcai telefont 30 masodperc alatt bemérnek ....
2010. dec. 21. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!