Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy már így maradok?
én vallásos általánosba jártam. már nem emlékszem, hogy 7 vagy 8.-ban videon mutattak nekünk egy szülést. nem igazán értem mi volt ezzel a céljuk, de bennem maradandó károsodást okoztak. komolyan, ha már meglátok egy várandós nőt, akkor sajnálom szegényt, nemhogy én babát akarjak valaha is!
22L
A szülés valóban egy fájdalmas dolog. De ha nem lenne egyben a világ legnagyobb csodája, már rég kihaltunk volna.
Persze, hogy fáj. Hiszen kiszakad belőled egy kis élet. De anyává válni egy semmivel sem összehasonlítható érzés. Amikor először a kezedbe veszed azt a pici életet, az ember lánya ilyenkor olyan megilletődöttséget, meghatottságot érez, mint még soha előtte, és soha utána.
Az életed egyik legcsodálatosabb érzését hagyod ki, ha nem válsz édesanyává csak azért, mert félsz a szülés közbeni fájdalomtól.
Akkor érted meg igazán, hogy miért is vagy itt a földön, hogy mi az értelme mindennek, amikor először megérzed a moccanást belűl. Hogy lennél képes ezt kihagyni?
Arra is gondolj, hogy ma már számtalan módszer van arra, hogy a szülési fájdalmat megszüntessék, vagy csökkentsék. A mai szülések már nem olyan drasztikusak, mint régebben.
Kérhetsz császározást is, és akkor nem érzel semmit.
De sírva könyörgöm ne hagyd ki az életedből az anyaság csodáját csak azért, mert félsz.!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!