Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az antidepresszáns pontosan...

Az antidepresszáns pontosan hogyan hat?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, hogy pontosan hogyan és mennyi idö alatt hat.

A pszichológusom ajánlotta fel, hogy esetleg feliratna nekem antidepresszánst.. igazából sokszor rossz a kedvem és ezen lehetne javítani... mert így tanulni sincs semmi eröm..

Nem szorongok se semmi hasonló, régen volt ilyen de már elmúltak ezek maguktól, csak nagyon rossz kedvem szokott lenni.

2010. dec. 18. 13:37
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek, a párkapcsolatomban volt ugyanígy. Szintén írtam leveleket, hogy megbocsájtok, megváltozok a kedvéért, borzasztóan megalázkodtam. Legalább kiírtad magadból, amit épp ki kellett, az akkori érzéseidet. De jó, hogy belátod, hogy ennek sajnos jó vége nem lehet. Tudom nagyon nehéz barátokat találni, párt találni egyszerűbb, ismerkedős oldalalakon is lehetetlen a barátkozás...Esetleg nem szeretnél párkapcsolatot, hogy ne legyél olyan egyedül. Ismerkedhetnél, vagy legalább beszélgetnél a neten, aztán ha úgy alakul találkoznátok is.
2010. dec. 19. 17:55
 32/42 A kérdező kommentje:

Hát nekem nehezebb a dolgom párkeresésben.. nem részletezném miért, vagyis itt a kérdésnél inkább nem szeretném...

De próbálkoztam már, csak sose sikerült...

Pedig örülnék neki ha lenne valaki, mert így egyedül nem bírom :(

Szinte érzem a börömön, hogy fáj, hogy nem érzek semmilyen szeretetet... fél éve még csak meg se ölelt senki :(

A tanulás is azért nem megy, mert semmi eröm hozzá, nincs semmi motivációm, hogy jól tanuljak és akkor után lenne kinek elmesélni, lenne kihez "menekülni" kicsit pihenésképp vagy hogy mondjam :(

Meg is fogok bukni szerintem...

Azért is jutott a pszichológusom eszébe a gyógyszer, mert ö is tud ezekröl a dolgokról, hogy nagyon egyedül vagyok és emiatt rossz a hangulatom sokszor...

Elöször szorongás meg görcsölés ellenit ajánlott, de ilyen bajaim már rég nincsenek, csak a szomorúság.

2010. dec. 19. 18:00
 33/42 anonim ***** válasza:

Hát nem könnyű a helyzeted az biztos :(

Én mondjuk akkor ajánlanám az antidepresszánst, ha nincs ennyire egyértelmű kiváltó ok, bár ha huzamosig ideig fent állnak a panaszok, akkor is fel szokták írni, vagy abban segíthet, hogy másképp fogd fel a világot, meglásd a kínálkozó lehetőségeket, amiket most nem tudsz észrevenni.

Azt tudnám javasolni, hogy arra gondolj, hogy magadnak tanulsz, tudom közhely, de így van, temesd magad tanulásba, legyen a célod, hogy mostantól jól tanulsz, jó jegyeket kapsz, ha sikerül, akkor máris elértél egy célt amitől boldog lehetsz.

A másik dolog, hogy kéne valami hobbit találnod, lehetőleg valami társas hobbit, ahol közös érdeklődés alapján tudnál barátokat szerezni. Akár egy állatos klub, írtad, hogy szereted az állatokat, nézelődj, van e egy menhely a közelben, ahol be tudnál segíteni, ott biztos nagyon szívesen fogadnának és hasznos is lennél, tudnál segíteni az állatokon. Gondolkodj el, mi az ami érdekel.

2010. dec. 19. 18:15
 34/42 A kérdező kommentje:

Ilyen önkéntes munkákra gondoltam már. A pszichológusom ismer valakit a terráriumban (ugye ott ilyen halak meg gyíkok meg ilyesmik vannak) és oda beszervezett volna, csak most így télen nem vesznek fel segítöket, mert nincs sok munka :(

Most karácsonyi ajándéknak kaptam egy gitárt és azt tanulom lassan, most ez lett a hobbim, de ez meg olyan, hogy évekig tart és csak itthon ülök vele :/

2010. dec. 19. 18:21
 35/42 anonim ***** válasza:
Akkor jó úton haladsz, érdemes kivárni, míg lesz hely a terráriumban. Állatmenhelyen szerintem mindig akad tennivaló, nincs valahol a közelben? A gitározás is nagyon jó, igaz, hogy egyedül csinálod, de ez is valami.
2010. dec. 19. 18:46
 36/42 A kérdező kommentje:
Állatmenhely nem tudom, hogy van-e errefele, de elvileg van. Ott még nem próbálkoztam, mert nem is tudom hol található, de majd rákeresek a neten..
2010. dec. 19. 18:47
 37/42 anonim ***** válasza:
Próbáld meg :)
2010. dec. 19. 19:10
 38/42 anonim ***** válasza:

Úgy hat, hogy vagy magad vagy másokat fogsz kinyírni..!

Inkább menj el naponta egy órát futni és elmúlik!

Mellette étkezz egészségesebben, kevesebb cukor, több zöldség, vitaminok, béres csepp stb!

2010. dec. 20. 11:10
 39/42 anonim ***** válasza:

Én sem megyek soha orvoshoz, egyszer már majdnem eltettek láb alól :)

Azóta iriszdiagnoszkikára megyek, belenéznek a szemedbe és azonnal sorolják mi a problémád, ráadásul meg is tudnak gyógyítani! :)

2010. dec. 20. 11:17
 40/42 A kérdező kommentje:

ma 11:10: Ilyen hidegben hülye leszek futni menni...

Enni meg tényleg nem eszek valami egészségesen de ennek semmi köze a hangulatomhoz... unalomból szoktam enni sokszor és nem a rosszkedvem miatt..

2010. dec. 20. 12:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!