Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Idegbeteg a barátnőm?!

Idegbeteg a barátnőm?!

Figyelt kérdés
Már néha ijesztő hogy mindig üt csap és hirtelen elkezdi rángatni az ideg de ma tetőzött ez az egész és még én is megijedtem...Na szóval az történt hogy egy egyszerű kis gyerekcsínyt követtem el ellene gondoltam majd jót nevetünk rajta, a telefonjába átírtam 2 nevet de ne olyan hűű de fontos emberekre gondoljatok csak olyan szimplára hogy pl anya és az egyik barátnő. igen mikor látta hogy anya helyett a barátnő beszél a telcsiben már kezdett ideges lenni de mikor mikor letette a telefont elkapta egy ideggörcs szerűség és a telefont szó szerint vagy 6x beleverte a falba tiszta erőjével én már ott álltam rémült arcal és mondtam neki hogy: de ez csak egy poén volt és én csináltam. akkor felkapta a táskámat és levágta az emeletről, utána úgy becsapta az ajtót hogy ökölnyi vakolatdarabok estek le a falról amit gyorsan összeszedtünk de közölte velem ha ezt valaki számonkéri rajta akkor azt fogja mondani hogy én csaptam be az ajtót..... Szerintetek ez normális dolog? Elpattan a cérna nála olyan apróságokon amit más ember nevetne, felrúgja a kukát, ha nem sikerül neki valami toporzékol üt , elváltozik az arca és a durva az az hogy 16 évesek vagyunk és ezek mindig iskolában történnek, ezek csak úgy váratlanul jönnek nála egyik percben nevet a másikban szakítja a füzetét .... egyébként szeretem mert ő az egyik legjobb barátnőm de teljesen tanácstalan vagyok mert tudom hogy ezzel a szüleinek kéne foglalkozni de mellettem van egész iskolaidőben és nem igazán értem ezeket a kirohanásokat... Szerintetek??
2010. dec. 16. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezek súlyos indulatkezelési zavarokra utalhatnak, aminek a hátterében elfojtott agresszió állhat. Ezek nagyon komoly dolgok.
2010. dec. 16. 15:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Ennek a lánynak sürgősen kezelésre lenne szüksége.Akár még veszélyes is lehet,úgyhogy vigyázz vele!A szülei nem tudnak erről a dologról?Nekik kellene intézkedni,hogy kezeljék a lányt.

Amúgy szerintem kicsit durva és igen is bosszantó csínyt követtél el a telefonjával,bár a reakciója tényleg túlzás volt.Én nem csapkodtam volna,de bizony nem is dícsértelek volna meg érte!

2010. dec. 16. 16:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Persze beláttam hogy hülyeség volt, máskor nem csinálok ilyet de semmi rosszindulat nem volt bennem, poénnak szántam. A szülei tudnak róla de szerintem nem látják be hogy baj van a lánnyal és én ezzel nem tudok mit csinálni de amikor mellettem vannak ilyen kitörései akkor nem is tudom mit érzek egyrészt segíteni akarok neki másrészt pedig otthagyni a pi.csába ha nem tudja magát kontrollálni de próbálom neki szépen ecsetelni hogy talán kezeltetni kéne meg elbeszélgetni egy pszichológussal de akkor még én vagyok a h*lye szóval.. teljes tanácstalanság..
2010. dec. 16. 16:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Én otthagynám.
2010. dec. 16. 19:55
 5/9 anonim ***** válasza:

uhhh ez tényleg elég rossz helyzet.

próbálj vele sokat beszélgetni, ha rám hallgatsz pszichológust még csak nem is említesz neki többet, mert attól kiborul és bezárkózik előtted. rengeteg türelem kell hozzá de ha tényleg szereted megéri. ha nem akkor most hagyd ott, persze jó lenne ha elmagyaráznád előtte, hogy miért.

2010. dec. 18. 01:42
 6/9 anonim ***** válasza:
mármint neki magyarázd el ne nekünk XD :-)
2010. dec. 18. 01:43
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem küldd el a p.icsába, és hagyd ott egy életre, mert ebből már rendes, normális ember nem lesz, csak ha lobotómiát végeznek rajta. Akkor viszont egy vigyorgó nyálát folyató unalom lesz, szóval TIPLI!
2010. dec. 22. 15:35
 8/9 anonim ***** válasza:
HAGYD EL EZT A MOCSKOS RÁKOS BARÁTNŐD HA ENNYIRE IDEGRONCS HOGY RÁNGATOZIK MELLETTED MEG NEKI ÁLL TÉGED ÖNKÉNYESEN OKNÉLKÜL BÁNTALMAZNI EZÉRT SIMÁN FELJELENTHETED! REMÉLEM MÁR MEG TETTED! ÉS SOK LÁNYT KÜLDTEM ÍGY BE A BÖRTÖNBE!!!
2016. máj. 29. 22:00
 9/9 anonim válasza:
Előttem szóló!: Szerintem amiket itt leírtál nagyon helyesen tetted, elvégre a nőkre/lányokra is vonatkozik ám a törvény, ne ám már nekik mindent szabad, mindent megkapnak a bájos csinos kis pofikájukért puncijukért. Hát na ne ám már, szerintem ez a csaj eléggé hibbant, Úgyhogy ha az ő háza, akkor tipliznék onnan, amilyen gyorsan csak lehet.
2018. ápr. 16. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!