Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi bajom lehet? Személyiségzavar?

Mi bajom lehet? Személyiségzavar?

Figyelt kérdés

Gyakran vannak szélsőséges hangulatváltozásaim, de olyannyira, hogy egyik pillanatban boldog vagyok, jól érzem magam, aztán meg már már öngyilkos hajlamom, van, hogy senkinek sem vagyok fontos ezen a világon, senki sem hív, senki sem keres, kinek hiányoznék ha meghalnék ilyenek.

Társaságban meg tök más: mintha egy másik ember lennék, mindenkivel dumálok, én vagyok a központban, igazi nagydumás leszek amit most pl. el sem tudnék képzelni magamról de amint oda kerülök, akaratlanul is előjön belőlem.

Most akkor ez miért van? miért nem tudok mindig vidám, optimista, és élettelteli lenni???

19/F

2010. dec. 13. 00:17
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ne valtozokort irtam, hanem felnottevalas, felelossegvallalas-kort. Pl egy most leerettsegizett 19 eves fiu hirtelen kikerul az iskolabol, miert ne lehetne depresszios? Eddig meg volt a szokasos elete, evekig iskolaba jart. Most elkezd azon agyalni,hogyan tovabb, mi lesz vele, nem talal munkat, ha talal is, lehet nem erzi jol magat..lehet tul faraszto, nincs hozzaszokva.

Ha egyetemre jar, akkor meg nagy stressz. Letezik!!!

Utana is lehet olvasni. Ez nem valtozokor (az 45-50 kerul kezdodik normalis esetben), ez nem serdulo-kor (12-15ev), hanem Felnotte valas..Felelem, amirol lehet meg o maga se tud.

2010. dec. 13. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!